Huuu Kornél Renegade-et ne is emlísd sztem nagyon szar volt bármikor mentünk fullon volt táncolni sem lehetett meleg volt és büdös Beach Party Café azajó ott volt eza két táncoscsaj is
Na akkor asszem fixálhatjuk h jövőre motorosok lemegyünk bebarkolunk vmelyik szórakozóhely elé és befoglaljuk azt nem? Vagy Joe te begurulsz az SV vel húzol egy gázt és kijönnek a népek a hangorkán miatt természetesen
jajjj de nagyon ismerős az porond ott fent az volt az a hely ahol napközben vagy este mindig eltöltöttünk 10-15 percet bambulással nekünk videófeélvételünk van róla
Tudom h ennyi aza legjobb h multkor kértem egy kör Cuba Librét egyből 10 ezer
2 lambo??? én már láttam 10 méter hosszú fehét limót is egy vén fasz ült benne 2 kurvával
Ja Beach house na az kurvajó idén voltunk barátokkal egy páran júli uccsó hétvégéjén.
Állat volt hajnalban a szabadstrandon hütőtáskából kippattint egy pár pezsgő és küldtük!
Beach housen-on a legjobb hely az a Beach Party Café ott rohadtunk éjjel nappal
A csajokat elnézve sztem nem is volt hülyeség
Az uccsóképen délután 5 óra van és olyan kész buli volt h eszméletlen!! Jövőre egy hétre megyünk!
Jah ha már Lamborghini nekem a napszemüvegem az az már csak kocsit kell hozzá vennem
Komolyan?! Láttad a két Lámbót a bejáratnál ? Engem meg a haveromat egy arc meghívott egy-egy sörre pedig csak megkérdeztem tőle h nem tuggya-e mennyibe kerül (amúgy 700 a 0.33as heineken)
engem nem zavar az aston martin sem meg semmi. csak az emberek ottani értelmiségi szintje... én inkább megyek oyan helyre ahol 18-19 éves jóseggű csajok ugrálnak az rnb-re. én azt szeretem
mi a beachhous-on elkezdtük szépen lassan amikor nem volt biztosnági belelökni 1-1 széket vagy asztalt a kávézóból a balatonba nem jó dolog ez az alkohol
Nemtudom én nagyon jól éreztem magam, habár kicsit kilógtunk a sorból, mert nem Aston Martinnal mentünk és nem speedeztünk, de ettől függetlenül zsír volt, csak kicsit drága...
Hajajajajjj Siófokról sztem mindannyiunknak vannak szép emlékei . Idén mi haverral benyakaltunk egy nagy vilmoskörtét ketten és hát elég sokminden történt este.... . néhány új telefonszám a telefonkönyvben új, nevek hívólistán a fél telefonkönyv , persze nem emlékeztem semmire, csak h meg akart verni egy biztonságiőt mert megbecstelenítettük a beach house homokját, meg hasonlók
nyár végén meg siófokon haverokkal lent voltunk a nyaralóban haverok ugy jöttek haza h a közeli restaurantból elhoztak egy 2 méter magas kibaszott szakácsot ilyen fából kivágva kezében a mai menüvel.... a dolog ironiája h másnap náluk kajáltunk
Hááát néha van ott jó buli, de amúgy én nem kedvelem.. Viszont voltam Studio nyítóbulin huhúúúú na ott aztán K.O. volt. Ha a közgázban jó nők voltak akkor ott jó nők a köbön. Engem hazahoztak, de nem emléxem .
Jaaa azthittem , csak az a baj h pénteken nem partyzhatok nagyot mert másnap 9kor rutinvizsga (megint ) szombat este meg azért nem, mert vasárnap elutazom valszeg, de azért szóljál ha van valami, mert 1-2sört legurítanék én is
nem tom engem a kocsik soha nem érdekeltek. lehetett volna jogsim de nem vonzott. mindig álltunk ott többiekkel a suli előtt és mondták h : azt nézd bence egy vw golf pdtdi.... szarok a pdtdi-re, gondoltam magamban de mondta h aha tök jó, mintha fogalmam lett volna mi az. aztán később amikor láttam egy sportmotor akkor örültem csak meg, h van más alternativa. és akkor neki is vágtam rögtön a jogsinak. aztán most kéne autós is mert kérik itt a munkahelyen de még mindig semmi kedvem nincs autózni. mondjuk hidegebb van már reggelente, nem lenne azért rossz, csak nem mozgat valah...
Gurulás közben kuplung behúz és tiltááááááááááááááááááássssssssssssssssssssssssssssss
Vide óm nekem is van a két csajról azabaj h elfelejtettem a nevük pedig beszélgettünk
2 lambo??? én már láttam 10 méter hosszú fehét limót is egy vén fasz ült benne 2 kurvával
Ja Beach house na az kurvajó idén voltunk barátokkal egy páran júli uccsó hétvégéjén.
Állat volt hajnalban a szabadstrandon hütőtáskából kippattint egy pár pezsgő és küldtük!
Beach housen-on a legjobb hely az a Beach Party Café ott rohadtunk éjjel nappal
A csajokat elnézve sztem nem is volt hülyeség
Az uccsóképen délután 5 óra van és olyan kész buli volt h eszméletlen!! Jövőre egy hétre megyünk!
Jah ha már Lamborghini nekem a napszemüvegem az az már csak kocsit kell hozzá vennem
Most megyek ugy néz ki holnap Dokkba
nyár végén meg siófokon haverokkal lent voltunk a nyaralóban haverok ugy jöttek haza h a közeli restaurantból elhoztak egy 2 méter magas kibaszott szakácsot ilyen fából kivágva kezében a mai menüvel.... a dolog ironiája h másnap náluk kajáltunk
Jo a hely annyi pics@ volt
Ugy bekurtam h nemtudom hogyjöttem haza
Majd figyelgesd a fotógalériát 17.éről ott leszek!!!!
Melyik club??
Közgáz pince????