Sziasztok!
még új vagyok itt, szerintetek mennyire éri meg ez a motor, és mire figyeljek vásárlás előtt oda? minden tanácsot szívesen fogadok köszi:
Ár: 750.000 Ft Évjárat: 2002 Műszaki vizsga érv.: 2008 Futott km: 9800 km ; Állapot: Normál ; Üzemanyag: Benzin ; Hengerűrtartalom: 124 cm³ ; Teljesítmény: 27 kW (37 LE); Kivitel: gyorsasági ; Szállítható szem. száma: 2 Fő ; Szín: fekete ; Önsúly: 120 kg ; Felszereltség: Chip tunning, fordulatszámmérő, fém fékcső, keveset futott, kipufogó tuning, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, szervizkönyv, tárcsafék, törzskönyv, 20%-tól elvihető. Leírás: Full nagyszerviz után, új gumik, új láncszett, új dugó, pályaidom szett (jelenleg pályázásra átalakítva), gyári idomszett is megvan lámpákkal mindennel, rendszám forgalmi, törzskönyv!
pedig hidd el lennie kell...nekem is ilyen van és dadog meg ugy durrog neha a kipuff magas fordulaton amikor elengedem a gazt egy pillanatra mint egy rally auto eloszor majd osszefostam magam...es ez tuti gyujtassal van baja...ez kisebb hoerteku mint a gyari szaal nekem is kell br10ix :)))
Hello bár AF1-em van itt kérdezem meg mert ez a topic jobban pörög hogy 9.500 és 10.000 körül a olyan hangja van a motornak mint valami daráló és nem húz rendesen, nem bír felpörögni. Ez 4. 5. 6.-ban probléma. Lehet attól hogy nem jó minőségű az olaj? Vagy gyújtás?
nekem is kell majd vmit kezdenem vele...hát a fasz kivan,arra mentem ma mint szoktam-üröm-pilisborosjenő-budakalász kör( Joe te vágod ezt..) és ürömön annyi rendőr volt motorostól kezdve a lovasig minden,mert vmi faszkalap simsonnal,sisak nélkül neki szállt egy audinak.... megakartak állítani de én mintha nem vettem volna észre index ki és be az 1ik kisutcába
Na gratulálok ez a fényezés kurvajó!!!!!!!!!!!!! Tényleg gecc jól fog kinézni sztem nekem egy dolog nem játszik csak a sárga shell matrica az oldalidomon az egy kicsit elüt színben de amúgy üt az egész.
A felnit gyöngyházmetál????jól láttam??
Azért vannak új képek brutálkáról is
ÉS a tiszta a hátsó felni
Tyt most van benne 2500 mire jön madaras meglesz 5-6000 simán... de nem érdekel mennyi lesz benne akkor is fogok versenyezni mert már idén is akartam csak nem jött össze a dolog gyári rs meg nem akarok kiállni mert akkor utolsó sem leszek...
Amugy robogom volt de sokat motoroztam a tesom kawasaki kx vel (itt sokan utálják a crossot )
ami ugyan nem gyenge szerintem..
Most sajna megfött kb 150000 kellet rákölteni de még mindig a szerelőnél van dugó gyürü hajtókar főtengely meg egy két dolog még:D de madarason indulni fog ő is...
Ha minden jól megy mind ketten toppban leszünk
Ja és a festéshez.. tesóm motorjának a vázát amire alig kell festék 12 ezerért festették le gyári kawa szinre a dobot hűtőt meg asszem hőálóval 4 ezerért... ami szerintem nem volt olcsó egy sima felület festésért de sajna olcsóbbat nem tok közelben
még új vagyok itt, szerintetek mennyire éri meg ez a motor, és mire figyeljek vásárlás előtt oda? minden tanácsot szívesen fogadok köszi:
Ár: 750.000 Ft Évjárat: 2002 Műszaki vizsga érv.: 2008 Futott km: 9800 km ; Állapot: Normál ; Üzemanyag: Benzin ; Hengerűrtartalom: 124 cm³ ; Teljesítmény: 27 kW (37 LE); Kivitel: gyorsasági ; Szállítható szem. száma: 2 Fő ; Szín: fekete ; Önsúly: 120 kg ; Felszereltség: Chip tunning, fordulatszámmérő, fém fékcső, keveset futott, kipufogó tuning, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, szervizkönyv, tárcsafék, törzskönyv, 20%-tól elvihető. Leírás: Full nagyszerviz után, új gumik, új láncszett, új dugó, pályaidom szett (jelenleg pályázásra átalakítva), gyári idomszett is megvan lámpákkal mindennel, rendszám forgalmi, törzskönyv!
Eléggé járatos vagyok arrafelé . Pedig én még nem sok rendőrt láttam arrafelé....
Ki van cserélve a számlap és lehet hogy feszíti kicsit a mutató tengeléyt és nem bírja visszahúzni a rugó 0-ra a mutatót.
Nem tetszik ez nekem
Jólvan nem volt még rá időm nem érdekelt eddig Majd megigazítom a kedvedért szivem
A felnit gyöngyházmetál????jól láttam??
Azért vannak új képek brutálkáról is
ÉS a tiszta a hátsó felni
Amugy robogom volt de sokat motoroztam a tesom kawasaki kx vel (itt sokan utálják a crossot )
ami ugyan nem gyenge szerintem..
Most sajna megfött kb 150000 kellet rákölteni de még mindig a szerelőnél van dugó gyürü hajtókar főtengely meg egy két dolog még:D de madarason indulni fog ő is...
Ha minden jól megy mind ketten toppban leszünk
Ja és a festéshez.. tesóm motorjának a vázát amire alig kell festék 12 ezerért festették le gyári kawa szinre a dobot hűtőt meg asszem hőálóval 4 ezerért... ami szerintem nem volt olcsó egy sima felület festésért de sajna olcsóbbat nem tok közelben