amugy mivel 2T-ről van szó ezért igényli a rendszeres szervizelést de ez vele jár. Viszont meghálálja a gondoskodást.Nem olyan igénytelen mint egy 4T viszont a legjobb 125-ös sportmotor.Az 50-est úgy ahogy van felejtsd el kicsinek fogod tartani pár nap után.125-ösel ha tudsz rendesen motorozni foghatod a nagyobb motorokat is kanyargós útszakaszon.Viszont ez nagyon motoros függő
Köszike! Egy a baj,hogy így a döntést elég egyfelé terelitek alkatrészek drágák hozzá? (((bocsi a sok hülye kérdésért,de ti legalább tapasztalatból beszéltek ))))
Helloka! Új motoros vagy:) és szeretném megkérdezni,hogy mit javasoltok, rs125 vagy rs50?! pénz még talán lenne a 125-re csak fenntartani?Mennyi benzint eszik?
figy számolgattam már régóta..... 680 a cbr most regadó nélkül ... ennyi pénzem nincs (de persze jó lenne egy CBR) de ha azt veszem hogy olcsón kapok egy 95ös faxa RS-t amire pénzem is van és azzal a 30 pacival veri az 125 kategóriát, akkor miről beszélünk ??? amúgy vgvg motorját néztem és beszéltem vele.
suzuki rg 25Le/94kg aprilia rs 30Le/140kg