köszönöm azért van egyik lentebb mint a másik mert igy lehet állitani a rugóutat, vagy keménységet mert az egyik szárba olaj másikba a rugó van de visszafogom állitani egy szintbe
Helóka
van egy rs 125 repikám ami 2001.10-i,es van rajta egy 160-as polini henger,egy arrow dob és más semmi, nem akar 140-nél jobban menni,de a városba a másik hat 125-ös re 400m-es gyorsulásban min 100 métert rá verek, de a végsebesség a gyengém mit tegyek hogy a gyorsulsából ne veszítsen sokat és több legyen a vége kb:160-170
Persze, egyből fotózok majd , de csak estére tom feltölteni mert suliba leszek . Értelek én csak tod mikor már tudod h a tiéd, de még nincs nálad az vmi brutál érzés tud lenni. Nem is tudom h bírok majd ma dolgozni, úgy h a kis giccerem 200m-re lesz tőlem
Kornél, átérzem szenvedésed, de azért annyira még ne siránkozz, hiszen alighogy eladtad már jön is a Gixxer!! nekem a Futura után majd" 1 évet kellett várnom az RSre!! gondolhatod hogy hogy ki voltam már éhezve!!
Amúgy nagyon szép a Gixxer, majd tessék róla soksoksoksok képet csinálni!!! OK? és kitartás!! már csak 20 óra :D
Rsata!
milyen RS? mikori ?
Sland!
Jól beszéltek a többiek, nem lenne egy életbiztosítás az 50es Futura után az RS250, az egy vadállat gép... nem mondom h az RS125 egy erőgép, de tud meglepetéseket okozni!! Ráadásul ha megfelelően kákabélű vagy akkor jobban is megy mint az én 90+ kilóm alatt :D
van egy rs 125 repikám ami 2001.10-i,es van rajta egy 160-as polini henger,egy arrow dob és más semmi, nem akar 140-nél jobban menni,de a városba a másik hat 125-ös re 400m-es gyorsulásban min 100 métert rá verek, de a végsebesség a gyengém mit tegyek hogy a gyorsulsából ne veszítsen sokat és több legyen a vége kb:160-170
de megkérdezhetem miért van a jobboldali telószár sokkal lejjebb engedve? teljesen egészséges?
Az RS125 fórum mindenkit lenyom motorvásárlás szempontjából
Amúgy nagyon szép a Gixxer, majd tessék róla soksoksoksok képet csinálni!!! OK? és kitartás!! már csak 20 óra :D
Rsata!
milyen RS? mikori ?
Sland!
Jól beszéltek a többiek, nem lenne egy életbiztosítás az 50es Futura után az RS250, az egy vadállat gép... nem mondom h az RS125 egy erőgép, de tud meglepetéseket okozni!! Ráadásul ha megfelelően kákabélű vagy akkor jobban is megy mint az én 90+ kilóm alatt :D