PEEEEEEERsze megőrültél RS-el . Jólvvan szombat délután rendelj pizzát 5 és 11között ha te már 11. kerület vagy akkor 300ft a kiszállítás amit én kapok
És mindenki aki 22. 11. kerben lakik rendeljen pizzát tőlünk (de csak mikor én vagyok )
én itt egy helyi pizzériában, tegnap voltam először. Meg is kaptam az ívet rendesen, 5től tizeneggyig szusszanni se volt időm. kerestem kb 7ropit. Motort kaptam, elég jó kis 25ös robogó, csak a fék olyan h lábbal előbb állítom meg a motort. fárasztó tud lenni, de nekem bejön
Hali MINDENKINEK!
nekem egy 98 as RS 125-höz kellene hátsó rugós tag, ha valaki duna segíteni ez ügyben, akár van neki, akár bontóból, az nagyon megöszönném...
előre is köszi a válaszokat,
Üdv: ZSoZSo
Bennce ez azért van mert a tiéd egy olyan darab amit a raktárban fellelhető különböző motoralkatrészekből raktak össze Exterma váz de már ujabb idomok stb
Azért szarakszik ez ennyit héééé
Rohadt életbe... ezt én sem vágom... enyém 95-ös. de már szívlámpás. viszont a vázra rá van írva h extrema.... pffffff azt sem tom miyen alkatrészeket vegyek hozzá. rohadt életbe.
csaba összetörte a felnit, nekem meg kikopott a tehermentesítője vagy mi a rákja. és attól lötyög az egész fogaskerék...
kornél, bence, csaba számítok rátok
És mindenki aki 22. 11. kerben lakik rendeljen pizzát tőlünk (de csak mikor én vagyok )
Az Rs-sel futárkodsz? mert szerintem azzal qrvára nem éri meg, minden pénzedet amit keresel rakhatod a benzinreé-.
Jelentem pizzafutár lettem
nekem egy 98 as RS 125-höz kellene hátsó rugós tag, ha valaki duna segíteni ez ügyben, akár van neki, akár bontóból, az nagyon megöszönném...
előre is köszi a válaszokat,
Üdv: ZSoZSo
Azért szarakszik ez ennyit héééé