én 1,8 baral használom de a gyár hátra 2 bart ad meg ha jól emléxem amugy fent van a lengővillán hogy egy és két személlyel mennyinek kell lennie a gumi nyomásnak
Sajnos szinte végig kínoztam, mert ducatikkal meg hasonló erős gépekkel voltam, és szinte mindíg 11 felett voltam,,,, szegénykém,,,, de biztos ki égett a kipuff:-))))
Na itthon vagyok!!! Ma több mint 400km-ert nyomtam le a Mitocskámmal, Mátrában is voltam,,,, Elmúlt héten 30.000-ret motorztam el,,,,,,,, JA::::: 8.-án megyek Eringre délutánosra assszem!!!!
meg egy kerdes elöre hatra hany bar guminyomas a legoptimalisabb?
Kornel mijen ruhad van?Shox Arrow-ot vettel te is nem?nem tod van meg?mert csak szombaton tok felmenni szal pont az akcio utso napjan szal ha nincs akkor nem megyek fel feleslegesen :)
a sport rendszerhez kva nehéz hozzájutni, szal így nem hiszem h fogsz találni h hááát, lehet h kell, mert ha van valakinek eladó azok napok alatt elmennek.
Segítségeteket kérném. Mit lehet kezdeni hogy alul erősebb legyen a gép? mert a sportkipuffal ugye föntebb erősödik és a fönti erővel nincs gond
Csak alul ...
És tuning elektronikával hogy viselkedik 5-6 között?
Mert most 6-nál olyan hirtelen jön az erő ...
Ha tuning elektronika van akkor egyenletesebb?
Lehet hogy ezek hülye kérdések de szeretném hogy kicsit jobban használható legyen városba
Minden tanácsnak örülnék
És 2T for ever