szentem kibaszott fasza gumi! haver tuning MX 75én van ien és naon faszán tapad elöl is az van rajta és vizes uton fel lehet venni stoppie-ra pedig az a gumi is kb ien állapotba van!
A szart:-))))) 2000Ft-ért, de még szőrös volt, monnyuk ezzel valaki csak egyenesen mehetett.-))) csak ideiglenesen van fent, mert tegnap lecseréltem, másikat megette a lánc,,, Amúgy mennyi újjonnan egy ilyen gumma? És szerinted jó???? (ha nem kopott)
én a csomagtartó zárjában szoktam rendszeresen benne felejteni a kulcsot de olyan is volt már hogy a motort felejtettem kint a házunk elött éjszakázni.
Erre csak annyit mondok h egyszer bennehagytam a motorban a motorkulcsot.... kommunikációról sprinteltem le szivroham közeli állapotban. Egyébként énis minnél többet motorozok full ruhában annál jobban fosok csak kabátban
Énis ezt csináltam első alkalommal, azzal a különbséggel, hogy rajtam nem csizma hanem egy Vans tornacipő volt. Szegény elég csúnyán megkopott sajna csak utána árulták el a "titkot" a gyakorlottabb haverok
őőőőő... az gond mert sisak nélkül nem biztos hogy megismerlek
Én se tervezem hogy rászokok a motorral történő sulibajárásra, mert bár elég nyugisnak tűnik a környék és mindenhol rendőrök vannak, de akkoris túl sokat parázok azon órák közben, hogy vajon meglesz-e még a motor mire végzek és csizmában se élvezet az órákra beülni (én nem tudok már csizma nélkül motorozni, egyszerűen rosszúl érzem magam ha sima tornacipő van rajtam) .
Csááááá! Jók lettek a képek, monnyuk lehettek volna jobbak is:-)))))) Többi kanyarban, máskor majd jobban megbeszéljük,,,,,, Nekem GépXr mutatott végig egy kört, sokkal jobb volt mint amit adddig mentem, sokkal gyorsabban lehetett venni a kanyarokat!!! KÖCCCCEEEEE
jah, igen megfordultam ott is párszor a színvonalas szervezésnek köszönhetően oda vissza küldözgetnek minket. ha legközelebb látsz szólj, bár már nem nagyon fogok mocival menni....
Én se tervezem hogy rászokok a motorral történő sulibajárásra, mert bár elég nyugisnak tűnik a környék és mindenhol rendőrök vannak, de akkoris túl sokat parázok azon órák közben, hogy vajon meglesz-e még a motor mire végzek és csizmában se élvezet az órákra beülni (én nem tudok már csizma nélkül motorozni, egyszerűen rosszúl érzem magam ha sima tornacipő van rajtam) .