dagadjon csak! OLyan jo kis képeket csináltam naggyon büszke vagyok magamra! hamár jelenleg nincs semmi paripám(ideiglenesen)
A képeket hova rakod fel? Ide a forumra vagy a képek közé?
Dani Fábi
sajnálom hogy nincs rajta
de szerinte én rajta vok amikor odab""""asztam a banditot
Msn címünk (mert nekem per pill nincs netem)
enyém: crossfreestyler@hotmail.com
danié : manzel90@hotmail.com
a képeket rakhatnád a fórumra is hogy lássák milyen királyok voltunk
okok, csak megvárom míg felkel bratyóm mert nála a kábel... , lassan meglincseltek itt a képekért . Nem akarok vészmadárkodni de nekem a videot nem játszotta le a gépem elsőre, de majd még próbálkozom . Áhh és haverod pont nem vette mikor odacsaptam a Banditot
De, igen nagyon fasza volt igy elsőre . Kösz a röktönzött motorossulit, hasznosak voltak a tanácsok. Van még mit faragni a köridőből, de nekem már az is siker h tudtam 2őt 3at előzni...
Képeket majd rakok fel elég jók lettek
A Superbike-ban van egy tartóstesztes Aprilia supermoto, és ott azt írják, h abejáratás alatt a mociban fojtás van... Amit majd 500 km után vesznek ki... Háát, h a valóságban is így van-e, majd Tyt megmondja...
hi all!
most olvastam a balesetet sajnálom a srácot,részvétem
Tyt tőled kérdeznék olyat h neked meik típust küldték le alapból?a 15 pacisat v a 30t?mer nekem olyat vakerált az eladó h 15öset küldik és 500 km után átírják az elektronikát és kiéli a 30t,nem mondott hülyeséget?
Hello!mlg nem írtam ide ebbea topicba és sajnálom h pont egy ilyen eset kapcsán kell. AZt hjallottukl h 2 BMW-s versenyzett és ők szorították le az útról, szemtanúk is voltak rá. Ma kint voltunk gyertyát gyújtani és a nyomokból látszott h ha az egy kicsúszás lett volna akkor nem ott megy ki a motor. Őszinte részvétem a családnak. Egy nagyon jó barátot vesztettünk el.
Ez tényleg borzasztó! A cikkben azt írják hogy kisodródott, kamionról nem esik szó! vqvq mit mondott neked az anyukája? Vigyázzatok magatokra! Részvétem a családnak!
A képeket hova rakod fel? Ide a forumra vagy a képek közé?
Dani Fábi
de szerinte én rajta vok amikor odab""""asztam a banditot
Msn címünk (mert nekem per pill nincs netem)
enyém: crossfreestyler@hotmail.com
danié : manzel90@hotmail.com
a képeket rakhatnád a fórumra is hogy lássák milyen királyok voltunk
képet ide is küldhetsz :D
fábián
Képeket majd rakok fel elég jók lettek
most olvastam a balesetet sajnálom a srácot,részvétem
Tyt tőled kérdeznék olyat h neked meik típust küldték le alapból?a 15 pacisat v a 30t?mer nekem olyat vakerált az eladó h 15öset küldik és 500 km után átírják az elektronikát és kiéli a 30t,nem mondott hülyeséget?
Ismerted a srácot?Mert én még nem láttam itt Debrecenbe!És sajna már nem is fogjuk
Hajdú online
Részvétem a családnak, ismerősöknek, mindenkinek!!!
Kérlek vigyázzatok magatokra!
Részvétem