Hali!
Van egy 2éves RS125 és olyat csinál hogy 7-8 ezernél ledarál és nem pörög ki normálisan.
Ha valaki szembesült már ilyen hibával akkor elfogadom a segítségét.
Szerintem gyújtás
DnaForce - köszi a választ , reménykedtem benne, hogy egy elfogadható termék, de sajnos az a realitás amit te írsz. Feltűnő, hogy a Polini szett árának harmadáért adják, ahogy olvasgattam az öntvény anyagával volt a legtöbb baj.
Nem ajánlom! Inkább ebayről szerezz egy gyárit, de ne vegyél Mitakát! 3-4 LE vel gyengébb mint a gyári... megbízhatóság? Nekem 200km élt... Anyagminőségben is rosszabb mint egy gyári... (olcsó húsnak...)
Igen a bakonymotor- nál is ez van ha jól tudom. 45 lenne újonnan.
Igen nagyából lefordítottam az eladó adatlapját olvastam azt h mit ír. Olvasgatok olasz, görög, angol fórumokat, az angoloknál van aki szidja de azt így nem tudhatom h csak valami kötözködős figura v tényleg érthet hozzá.
Hát eléggé pozitív az eladó mérlege, persze ez a minőségről nem árulkodik. A "GYIK"-ban ezt írja:
Q: "Is It A Genuine Cagiva Part"
A: No It Is Aftermarket Part But The Same Quality As The Cagiva Part
Tehát az állítása szerint nincs nagy eltérés a gyári és ennek a minősége között
Nah, de hátha akad valaki aki már próbálta hosszabb távon.
fepi3 - Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, rendes tőled. Csak előbb még körbe akarom járni a dolgot. Kicsit piacosnak hat ez a Mitaka szett, de ne legyen igazam. Árban nagyon jó - a Polini szett az 172ezer lenne - annyi meg nincs rá.
DnaForce - tudnál mondani róla valamit ? anyagminőség? megbízhatóság? tartósság ? mert hengert akarok cserélni - lehetőleg újra és ez az ami még nekem megfizethető.
Előre is köszi a választ.
a főtengely és a kiegyenlítő tengely végén van 1 jel. főtengelyen lévő műanyag fogaskeréknek a jelen kell lenni belül meg a kiegyenlítő tengelynél is belül a jelek egybevágjanak. Majd a műa. fogaskerék külső szélen ismét van 1 jelölés és a 2 keréknek a jelen kell lenni egybeesve.
Hali ! Srácok h van itt olyan akinek volt már kezében , vagy dolgozott Mitaka hengerrel az légyszives jelezze nekem. Tudom h nem a Cagiva topic-ban vagyok, de az sajna eléggé halott.
Köszönöm előre is a segítséget. Mitaka jenger szett
máma kipróbáltam egy 125-ös rs-t 99-es évjárat
alattam csak 110-et ment pedig azt mondta a gazdájja hogy 140-et is ment vele
9000-ig huzattam ki a sebességeket
forgalmiba 11kw van irva
ha tényleg csak 11kw akkor mehet 140-et?
vagy ha nincsen benne semmi fojtás akkor mennyit kellene menni?
Sziasztok!
Örülnék ha valaki segíteni tudna: Nagyon ráz az rs-kém (rotax 123)! Régebben volt szerelőnél egy ujításon és azóta ráz a moci. Sokan a balansz tengelyt mondták de én nem tom hogyan kell helyesen be tenni ezért ha valaki el tudná magyarázni esetleg képpel is meg öszönném! Üdv.
Van egy 2éves RS125 és olyat csinál hogy 7-8 ezernél ledarál és nem pörög ki normálisan.
Ha valaki szembesült már ilyen hibával akkor elfogadom a segítségét.
Szerintem gyújtás
Igen nagyából lefordítottam az eladó adatlapját olvastam azt h mit ír. Olvasgatok olasz, görög, angol fórumokat, az angoloknál van aki szidja de azt így nem tudhatom h csak valami kötözködős figura v tényleg érthet hozzá.
Q: "Is It A Genuine Cagiva Part"
A: No It Is Aftermarket Part But The Same Quality As The Cagiva Part
Tehát az állítása szerint nincs nagy eltérés a gyári és ennek a minősége között
Nah, de hátha akad valaki aki már próbálta hosszabb távon.
Üdv!
Ha esetleg erre esik a választás, tudok segíteni a beszerzésben
aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com
Üdv: Pisti
Előre is köszi a választ.
Köszönöm előre is a segítséget.
Mitaka jenger szett
alattam csak 110-et ment pedig azt mondta a gazdájja hogy 140-et is ment vele
9000-ig huzattam ki a sebességeket
forgalmiba 11kw van irva
ha tényleg csak 11kw akkor mehet 140-et?
vagy ha nincsen benne semmi fojtás akkor mennyit kellene menni?
Örülnék ha valaki segíteni tudna: Nagyon ráz az rs-kém (rotax 123)! Régebben volt szerelőnél egy ujításon és azóta ráz a moci. Sokan a balansz tengelyt mondták de én nem tom hogyan kell helyesen be tenni ezért ha valaki el tudná magyarázni esetleg képpel is meg öszönném! Üdv.