Lennie kéne ott is nyúlványnak, csak a svájci fojtott verziósok eleve úgy jöttek ki, hogy le volt vágva a hatalmas fojtott kipu miatt. bikepicsen találsz képeket, hogy kellene kinéznie.
az a baj balosból nekem is csak ilyen elvágottam van, jobbosból van még egy teljesen jó.
köszi, mar megoldódott. Ha jol láttam a dolgokat, akkor a bal oldali idomnál direkt nincs ott egy kis nyúlvány ami a felfogatást szolgálja, de javíts ki ha tévedek. és ha direkt nincs ott akkor tényleg megoldódott!?Viszont ha kéne lennie akkor sztem kell egy balos. Remélem h érthetően irtam le.
Nekem rendes xenon volt benne 10rongyé vettem az egészet a trafot is szépen elhelyeztem soha semmi baja nem volt és a rendőr se szólt be se nekem se haveromnak akinek a 94-es toyotájában van xenon. Itt pesten nem ugatnak semmiért a rendőrök, legalábbis a személyes tapasztalatom ez, mert eddig az 50/125ért sem szóltak rendszámért sem xenonért sem. Tiszta jó életünk van itt Pesten
HyHy. túlvan az rs-em a 8000-es szervizen (2009 es évjáratú) és világit a szervízkulcs. Valakinek tipp, hogy hogy lehet eltüntetni a műszerfalról?
Köszi előre is ;)
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
vagy
ezen az email címen illetve telefonszámon elérheted az emberünket,mocialkatresz@freemail.hu
+36 30 47 48 973
Remélem tudtam segíteni
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni ,hogy 2001-es évjáratú Rs 125-höz szivatókart és bal első indexet honnan tudnék venni? Aki tud, valami elérhetőséget e-mail címet, telefon számot adjon már légyszives!
Köszi szépen!
valakinek elfekvőben baloldali lábtartó? csak a felcsukódó alu öntvény érdekel.