súbertüt probáltam. azt értem el vele hogy 6ezernél megtorpant egy helyen. szoval az vissza. most kijjeb tekertem azt a keverék csavart, így könyebb vele elindulni de nem tökéletes.
valoszinüleg elviszem majd szerelőhöz h tényleg jolegyenen. vagy rakok rá egy másik karbit
Ebből áll a nagy "magyar" motorsport? Röhej.... Pofozkodni, beszólogatni, meg hogy kinek a f...a hosszabb te jó ég!
Úgy látom, aki jó időt megy valahol istenként kéne tisztelnem? Vagy inkább elgondolkodok, hogy a motor mellé eszet nem osztogatnak?
sőt ha nem ő mega báttttyya ketten, akkor még vesznek akármilyen erős embert, mert kemény a csapat, van háttér, e leszkapvaa csávó akárhogyis. (kisköcsögök akik itt okoskodnak, egyszer egyik utcaiharc OB-n láttam olyat h két nagykopaszállat a nézeteltérését a ringben rendezte. Ha valaki innen ilyetén álmokat dédelget, h revansot venne bárkin báármiér, és eléggé férfi mindkettő h kiálljon a szaváér, istenuccse megszervezem nekik a lehetőséget hogy ringben megfelelő körülmények között megtehessék amit ilyenkor kell) u.i.: könyörgöm, nagyon megnéznék még egyszer ilyet! nagy muri!
valoszinüleg elviszem majd szerelőhöz h tényleg jolegyenen. vagy rakok rá egy másik karbit
Gépkönyv szerint csak 3,5 liter.
Úgy látom, aki jó időt megy valahol istenként kéne tisztelnem? Vagy inkább elgondolkodok, hogy a motor mellé eszet nem osztogatnak?