ÓÓ egyenesen Cristofolini Olaszországból! Egyre találóbb felhasználónevek a dunlop trophy 125 mezőnyének rajongóitól. Te Selettra seggnyalója vagy igaz?! Összeszedhetnéd magad, mert elég gáz ez a majmolás.
Városba nekem is olyan 70 körül van de lámpánál felszalad 80ra is.. ennél több csak akkor van ha 30 °C van kinnt és állok jó pár percet.. városon kívül 66-68 között tengődik
sziasztok
miért csinál ez a .... olyat hogy városba rohadtul fel megy a víz:85-90ig ,de ha kimegyek a városból,megyek 100-120 körül,akkor lehűl fainul 60körülre,gondolom a menetszéltől?
jelenleg a termosztát ki van véve,de nemhiszem hogy annak van valami köze hozzá jah,és az is kivan zárva h kevés víz van benne ,mert mindig fel öntöttem
minnél jobban hajtsd ki. mikor már elég kevés van benne akkor öntsd tele az AGIPos keverékkel.
RSbe mikor váltogatom ojan 1-1,5 liter van benne, amihez 10 litert öntök, nekem még nem panaszkodott ilyen ügyben
Akkor ezek szerint nem jól fogalmaztam. Azt írtam hogy NEM különolajzással megyek tehát kannába keverem 1:40-be a benyát. Tudom hogy csak Premix-be szabad használni a racingot.
mi baja lehet az rsnek ha kettesben olyan 6500 körül 1-2 másodpercig pörög ugyanazon a fordulaton mintha visszatiltana,aztán megy tovább normálisan mint a többi fokozatban.nem olyan gáz,csak nem tudom elképzelni h gyertya,elektronika vagy mi baja van.
Az Rs LEÁRAZVA, Eladó a motorom:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sport_rs_125
_full_power-3803429
Üdv
csak az a baj,h 1-szer nekem ma fel is forrt városba
miért csinál ez a .... olyat hogy városba rohadtul fel megy a víz:85-90ig ,de ha kimegyek a városból,megyek 100-120 körül,akkor lehűl fainul 60körülre,gondolom a menetszéltől?
jelenleg a termosztát ki van véve,de nemhiszem hogy annak van valami köze hozzá jah,és az is kivan zárva h kevés víz van benne ,mert mindig fel öntöttem
vagy hengerfejes lenne vagy mi az isten?
RSbe mikor váltogatom ojan 1-1,5 liter van benne, amihez 10 litert öntök, nekem még nem panaszkodott ilyen ügyben
Még mindig eladó !