Az egyik felteszi 3x egymás után ugyanazt a kérdést (mennyi a végsebessége), amikor a hirdetésben benne a válasz. Meg ilyenekkel fáraszt hogy "hogy gyorsul". Ja igen, volt aki videót szeretett volna a motorról, amikor megkapta a körbejárósat, már rögtön on board kellett volna neki :D
Volt olyan aki egy napon belül 100%-ra mondta hogy elviszi, aztán a végén közvetve az anyjával tárgyaltam az előlegről, végül kitalálták hogy drága, és hogy engedjek mit tudom én mennyit (látatlanba).
Van olyan aki csak szimplán felszívódik :)
A maradék érdeklődőnek pedig innen is üzenem:
NEM BAZZ, NEM ELADÓ KÜLÖN AZ ARROW, HA MÉG 100AN ÍRTOK RÁM AKKOR SEM
az ilyenekre szokták írni, hogy "jaaa de engem csak bontatlan blokkos érdekel" Meg biztosan kapsz majd olyan kérdést is, hogy miért "csak" 165 -tel megy, amikor a több 180-190 -et visz
A hirdetésben benne van :) Amúgy az érdeklődők egy több oldalas infot kapnak a motorról, abban meg aztán minden benne van.
Ja egyébként most valóban autózom, de nincs örökre elfelejtve a motorozás sem :) Csak először legyen meg a fránya diploma
Hello!
Nekem is volt ilyen problémám! Az a legvalósznűbb, hogy hajszálrepedés van azon a kis műanyagnak a tövében! Én úgy orvosoltam a problémát, hogy forrasztópálkával elkezdtem melegteni és összeolvasztottam, de óvatosan kell, ne hogy túl megolvadjon! A benzincsövet meg úgy tettem fel, hogy egy kis olajjal megkentem a műanyagot és simán rácsúszik a benzincső! sok szerencsét!
Hali Rspetya érdekelne a gyári kipufogódobod! Meg van még?
Tudnál képeket küldeni a dobról a ( szilkrisztian@gmail.com ) e-mail címre. A múltkor mikor írtam elírtam az e-mail címem sorry!
Az egyik felteszi 3x egymás után ugyanazt a kérdést (mennyi a végsebessége), amikor a hirdetésben benne a válasz. Meg ilyenekkel fáraszt hogy "hogy gyorsul". Ja igen, volt aki videót szeretett volna a motorról, amikor megkapta a körbejárósat, már rögtön on board kellett volna neki :D
Volt olyan aki egy napon belül 100%-ra mondta hogy elviszi, aztán a végén közvetve az anyjával tárgyaltam az előlegről, végül kitalálták hogy drága, és hogy engedjek mit tudom én mennyit (látatlanba).
Van olyan aki csak szimplán felszívódik :)
A maradék érdeklődőnek pedig innen is üzenem:
NEM BAZZ, NEM ELADÓ KÜLÖN AZ ARROW, HA MÉG 100AN ÍRTOK RÁM AKKOR SEM