"majdnem tele volt az olajtartály mostmeg már villog." az max 0,5 liter olaj 20 liter benzinhez. 1:40-es keverékre jön ki. De lehet, hogy csak 4 dl fogyott, az pedig 1:50-es. Ez ilyen. Bár szerintem nagyon nem fél gázon járathattad ki azt a 20 liter benzint a motorból, ha fél liter olajat belenyomott a pumpa
Sziasztok haveromnak van egy 2003 as rse és olyat csinál hogy alacsony fordulaton nem igazán akar menni szerinte le van folytva a power elektronika szerintetek mi lehet vagy eggyáltalán télleg raktak az rsekbe ilyen folytást előre is kössz!
Annyival fogyaszt több olajat , amennyivel több üzemanyagot is.
Az olajtartály 1,4 literes, de (nálam) mikor már folyamatosan világít a piros lámpa, még nem fér bele 1 liter olaj.
Az olajszivattyú jelre állítva 1-3% közötti olajmennyiséget adagol a fordulatszám és a gázmarkolat állásának függvényében.
pl?
sok krosszos ismerősöm van akinek persejes a hengere, sőt! versenyeznek is ilyen hengerekkel. ez nem fő ok. inkább a beállitásoknál kellene keresni a hibát, vagy a használatban.
rossz minőségű összetevőknél inkább csak fokozottabb a kopás, kevesebb az élettartam.
bár hozáteszemránézésre még félig van...
Az olajtartály 1,4 literes, de (nálam) mikor már folyamatosan világít a piros lámpa, még nem fér bele 1 liter olaj.
Az olajszivattyú jelre állítva 1-3% közötti olajmennyiséget adagol a fordulatszám és a gázmarkolat állásának függvényében.
sok krosszos ismerősöm van akinek persejes a hengere, sőt! versenyeznek is ilyen hengerekkel. ez nem fő ok. inkább a beállitásoknál kellene keresni a hibát, vagy a használatban.
rossz minőségű összetevőknél inkább csak fokozottabb a kopás, kevesebb az élettartam.
én egy kicsit sokallom az 50eshez képest... párszáz km után már villog az orám
Futura
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af_1
_futura-3732526
Nincs valakinek eladó arrow rezója, 2008-as rs-re?
ha kell postázni is tudom