Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"majdnem tele volt az olajtartály mostmeg már villog." az max 0,5 liter olaj 20 liter benzinhez. 1:40-es keverékre jön ki. De lehet, hogy csak 4 dl fogyott, az pedig 1:50-es. Ez ilyen. Bár szerintem nagyon nem fél gázon járathattad ki azt a 20 liter benzint a motorból, ha fél liter olajat belenyomott a pumpa
azaza pont ottt és azzal mit lehet csinálni?
Ha 5 és 6 ezer között torpan, akkor a gyújtáselektronika lesz a ludas.
Sziasztok haveromnak van egy 2003 as rse és olyat csinál hogy alacsony fordulaton nem igazán akar menni szerinte le van folytva a power elektronika szerintetek mi lehet vagy eggyáltalán télleg raktak az rsekbe ilyen folytást előre is kössz!
hát edig kb 20litert hajtottam ki. és majdnem tele volt az olajtartály mostmeg már villog.
bár hozáteszemránézésre még félig van...
jobban mint ti kakucson tegnap
az megint más ha rosszul volt összerakva. rakhatsz te bele assot is ha rosszak az illesztések. na lényegtelen. majd jolesz
A blokkot is széthúzzátok?
Annyival fogyaszt több olajat , amennyivel több üzemanyagot is.
Az olajtartály 1,4 literes, de (nálam) mikor már folyamatosan világít a piros lámpa, még nem fér bele 1 liter olaj.
Az olajszivattyú jelre állítva 1-3% közötti olajmennyiséget adagol a fordulatszám és a gázmarkolat állásának függvényében.
Kiderült már, hogy milyen gyertyával mentél?
De pont ez a lényeg, hogy nem OK minden más.. illesztések, gyűrűk, rosszul volt az egész összerakva.. Nyilván most már jólesz!
igy van azért mert persejes a henger még ugyanolyan jo lehet ha minden más ok
Köszi szépen sok munka és pénz van benne....
pl?
sok krosszos ismerősöm van akinek persejes a hengere, sőt! versenyeznek is ilyen hengerekkel. ez nem fő ok. inkább a beállitásoknál kellene keresni a hibát, vagy a használatban.
rossz minőségű összetevőknél inkább csak fokozottabb a kopás, kevesebb az élettartam.
sok olajat fogyasztanak ezek a 125ösök?

én egy kicsit sokallom az 50eshez képest... párszáz km után már villog az orám
szép
A hiba oka a rossz minőségi összetevőknél kezdődött...
először talán a hiba okát kellene megkeresni, nem? ráraksz másik hengert, új dugót és ugyanúgy jársz....
igy müködik a link

Futura
Üdv! Eladóvá vált motorom (aprilia af 1 Futura) a linken minden megtalálható

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af_1
_futura-3732526
italycorse mennyiért eladó az rs? amúgy rendszám nélküli?
Hi

Nincs valakinek eladó arrow rezója, 2008-as rs-re?
gyertyád 10es hőértékű?
hello: ha kell még karbira müanyag rész akkor nekem van=1eft
hello: nekem van eladó power házam ár=4000ft
ha kell postázni is tudom