Hát, bizonyos értelemben a hőtől.
A detonálás szabálytalan égés, a végeredmény egy szúróláng, ami kb oylan mint a lánghegesztő hegesztőpisztolyból kijön.
Mindennek nem sok köze van a kenéshez, vagy nem kenéshez.
Egyébként kenés az volt, hibátlanul kapta az olajat ahogy az kell, nem is szart (castrol power racing), csak akkora nagy hő kellett ehhez a minőségi hengerhez, hogy ahhoz nemvolt elég.. Valami ilyesmi -.-
Ha megszűnika a kenés, valamiért, akkor csak simán megragad, esetleg kipurcan valamelyik görgő.
A dugólukadás oka detonálás, pl nagyon szegény keverék, vagy nem belevaló gyújtóygertya, eltömödőtt, vagy nem rávalóü kipu miatt.
Olyan hő keletkezett, hogy nem volt elég a kenés, a dugó kilyukadt középen.. Sárga a henger annyira meleg.. Mondom, abszolút 0 hozzáértéssel írom azt, amit nekemis mondtak..
Ne is mondd... Egy "nem nicalsilos, acél gagyi" henger volt benne.. Nem érek hozzá, most vettem 1 hónapja a motort használtan ugye, ugynézki eladásra dobták össze a legolcsóbban
Srácok, egy (valószínűleg nagyon amatőr) kérdésem lenne.. MIt jelent egy hengernél, hogy "Rotax 122, 125" ilyesmi. Hengert kell sajnos cserélnem a ragadásom után, és nem tudom ezek mit jelentenek, és hogy nekem milyen kell!
jó lett a kuplungom egy alátét beleesett amibe leeresztettem az olajat,nem vettem észre,majd akkor amikor bele akartam önteni az olajos flakonba az olajamat HOPPÁÁÁ itt az alátét amit nem is kerestem,beleraktam,majd láss csodát kiemel
most elvittem megheggesztetni,mert eltört az egyik darabja,aztán majd kiderül mi leszz
már csak a váltónak kell jó lenni,kuplung nélkül beveszi az első 3-at,imádkozzatok hogy a másik 3-at is bevegye
sziastok
mondjatok már valami tippeket,hogy miért nem emel ki EGYÁLTALÁN a kuplungom
a spanolót állíthatom akármerre,azt már próbáltam,és még kicsit se emel ki
A detonálás szabálytalan égés, a végeredmény egy szúróláng, ami kb oylan mint a lánghegesztő hegesztőpisztolyból kijön.
Mindennek nem sok köze van a kenéshez, vagy nem kenéshez.
A dugólukadás oka detonálás, pl nagyon szegény keverék, vagy nem belevaló gyújtóygertya, eltömödőtt, vagy nem rávalóü kipu miatt.
Powernyelvet keresek, ha van vkinek eladó, normális állapotú legyen szíves értesítsen!
kuka lett teljesen?
most elvittem megheggesztetni,mert eltört az egyik darabja,aztán majd kiderül mi leszz
már csak a váltónak kell jó lenni,kuplung nélkül beveszi az első 3-at,imádkozzatok hogy a másik 3-at is bevegye
mondjatok már valami tippeket,hogy miért nem emel ki EGYÁLTALÁN a kuplungom
a spanolót állíthatom akármerre,azt már próbáltam,és még kicsit se emel ki