Csáó! Ez mit dobott, mennyivel lett erősebb, miben lettek változások? Lényegében minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Más válaszára is kíváncsi lennék természetesen, aki csinált ilyet már
Eladó Aprilia AF1 Futura!
idő és legfőkép pénz hiány miatt!
frissen festett kerekek, jó gumik, jó fékek, AM6-os új blokk,nagyon jó kipuff.szép órák
140.ezer ft
Az a Futura inkább egy Sport Pro (legalábbis a festése).
Papírok nélkül ne vegyél 125cc mocit! (hacsaknem pályára..)
Szerintem ne szarakodj a 125/50el, ha elkapnak többe jöhet ki az egész, mint a forgalomba helyezés + jogsi. Ezmellett bűncselekmény a biztosítási csalás. Én nem ajánlom (több, mint 1 évig használtam az AF1emet 50esként, eléggé rámtapadtak a rendőrök..)
Idegeskedni?miattad?ugyan.....kevés vagy te ahhoz....szerencsére már amúgyis tudok rólad mindent,úgyh ezt az egész cirkuszt,amit csinálsz,az értelmi szintedhez mérem...
Amúgy az egyik haveromat elkapták ilyenért (125/50), ő 60.000 Ft bírságot és 3 hónap eltiltást kapott. (csak megjegyzem, hogy az én MITO-m rendszámozása 65.000 Ft-ból jött ki!)
Figyelj!
Ha rám hallgatsz, akkor csak olyan motort veszel meg, aminek van külföldi papírja (forgalmi+adásvételi a külföldi tulajjal), mert ha kötekednek veled a rendőrök (amúgy ugye JOGOSAN), akkor azt legalább le tudod rendszámozni.
De ha full papír nélkülit veszel, azt az életbe nem tudod eladni (meg rendszámozni se!). Én nem lebeszélni szeretnélek erről az AF1-ről, csak elmondtam, hogy mi a helyzet ezügyben.
Hello!
Hát hogy melyiket veszed meg, az majdhogynem mindegy, attól függ, hogy mennyi pénzt szeretnél rászánni. Az rs újabb, az af1 régebbi típus. A fenntartása: kb. 6 liter körül fogyaszt, olajat azt kb ~1000km/l. Az olajból csak full szintetikusat tegyél bele (kb.:2800-5800 Ft/l, attól függ, hogy hol és milyet veszel). Ha 50-es ként szeretnéd használni (amit én személy szerint nem ajánlok), akkor a biztosítás az kb.: ~7000 Ft/év, de azért ettől találsz olcsóbbat is.
Ha esetleg beleválasztasz, akkor a következőkre lehet számítanod:
-henger
-dugó
-gyűrűk
-főtengely
-főtengelycsap
ágyak
-powerelektronika
Kb. ezek, amik rosszak lehetnek (tipikusan).
A vásárlásnál hallgasd meg jól a hangját, próbáld ki, hogy a power működik-e, hidegen-melegen könnyen indul-e, nincsenek-e elszállva a telói, nem kotyog-e a hátsóvilla, elsővilla.
Nagyjából ennyi! Remélem tudtam segíteni Neked.
sziasztok!
Új vagyok még a témában most szeretnék motort venni.Ennek kapcsán lenne pár kérdésem,ami nekem fontos lenne.Én Apriliára gondoltam.Néztem rs-eket is-af1-eket is.melyiket érdemesebb?Mindegyik haverom ellenem van,merthogy kurvasokat kell rájuk költeni stb..ez tényleg így van?ja és mégegy: 50-es papírokkal akarom használni.A kékek mennyire bas*tatnának?előre is köszi:)
Egy lyukat kell vágnod a CDI-be, hogy elérd a hidat/áthidalást. Vágj a hátuljába egy téglalapot ami 30mm x 10mm-es és 5-10 mm mély.Látni fogod a panel egy részét, ezt vágd ketté. Ez az úgynevezett híd/áthidalás (ha eléred az üveget, túl mélyen vagy!) Ha elvágtad a panelt, töltsd vissza szilikonnal a lyukat.
szia
ezzel a folyamattal már én is találkoztam
A tankot emeld fel és a hengeren van rajta a hömérséklet jelző, sztem csak ott igazitsd meg a kábelt, ha nem azzal van a bibi akkor nem tom
Hali, keresek olyan embert/szervizt, aki értelmes áron kiszedné a fojtást a 2001-es RS-emből. Váltóolaj cserét most csináltunk 12.000 km-mél (ennyi van most benne), 10-es hőértékű (a fojtatlanba való gyertya van benne), illetve az elektronikából is ki lett iktatva a 'lyuk'.
Várom a jelentkezőket :)
Eladó Aprilia AF1 Futura!
idő és legfőkép pénz hiány miatt!
frissen festett kerekek, jó gumik, jó fékek, AM6-os új blokk,nagyon jó kipuff.szép órák
140.ezer ft
Papírok nélkül ne vegyél 125cc mocit! (hacsaknem pályára..)
Szerintem ne szarakodj a 125/50el, ha elkapnak többe jöhet ki az egész, mint a forgalomba helyezés + jogsi. Ezmellett bűncselekmény a biztosítási csalás. Én nem ajánlom (több, mint 1 évig használtam az AF1emet 50esként, eléggé rámtapadtak a rendőrök..)
Ha rám hallgatsz, akkor csak olyan motort veszel meg, aminek van külföldi papírja (forgalmi+adásvételi a külföldi tulajjal), mert ha kötekednek veled a rendőrök (amúgy ugye JOGOSAN), akkor azt legalább le tudod rendszámozni.
De ha full papír nélkülit veszel, azt az életbe nem tudod eladni (meg rendszámozni se!). Én nem lebeszélni szeretnélek erről az AF1-ről, csak elmondtam, hogy mi a helyzet ezügyben.
Amugy erről vki valamit tud?: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af1_futura-2777457
Hát hogy melyiket veszed meg, az majdhogynem mindegy, attól függ, hogy mennyi pénzt szeretnél rászánni. Az rs újabb, az af1 régebbi típus. A fenntartása: kb. 6 liter körül fogyaszt, olajat azt kb ~1000km/l. Az olajból csak full szintetikusat tegyél bele (kb.:2800-5800 Ft/l, attól függ, hogy hol és milyet veszel). Ha 50-es ként szeretnéd használni (amit én személy szerint nem ajánlok), akkor a biztosítás az kb.: ~7000 Ft/év, de azért ettől találsz olcsóbbat is.
Ha esetleg beleválasztasz, akkor a következőkre lehet számítanod:
-henger
-dugó
-gyűrűk
-főtengely
-főtengelycsap
ágyak
-powerelektronika
Kb. ezek, amik rosszak lehetnek (tipikusan).
A vásárlásnál hallgasd meg jól a hangját, próbáld ki, hogy a power működik-e, hidegen-melegen könnyen indul-e, nincsenek-e elszállva a telói, nem kotyog-e a hátsóvilla, elsővilla.
Nagyjából ennyi! Remélem tudtam segíteni Neked.
Új vagyok még a témában most szeretnék motort venni.Ennek kapcsán lenne pár kérdésem,ami nekem fontos lenne.Én Apriliára gondoltam.Néztem rs-eket is-af1-eket is.melyiket érdemesebb?Mindegyik haverom ellenem van,merthogy kurvasokat kell rájuk költeni stb..ez tényleg így van?ja és mégegy: 50-es papírokkal akarom használni.A kékek mennyire bas*tatnának?előre is köszi:)
Egy kis illusztráció én már megcsináltam és BITANG JÓ lett.
Sok Sikert a kiiktatáshoz..... :-)
üdv. BAJ
Van pár cuccom eladó:
Stage6 sportlégszűrő 2 rétegű szivacs kezelve
3 féle szűkítővel: 35mm, 42mm, 45mm
Ára: 5000 + postaköltség
Gyári RS index
Egy darab 3000.-Ft
Párban 5000.-Ft (2500.-Ft/db)
Ugyanilyen típusú index, csak a régi Derbimről, sárga búrával
Egy darab 2000.-Ft
Párban 3500.-Ft
ezzel a folyamattal már én is találkoztam
A tankot emeld fel és a hengeren van rajta a hömérséklet jelző, sztem csak ott igazitsd meg a kábelt, ha nem azzal van a bibi akkor nem tom
én úgytom csak a '06 és utániak "torpannak" ?!
Várom a jelentkezőket :)