Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudna valaki olyan embert mondani aki kintről tudna hozzni nekem a 94- mitom-hoz cuccokat, ha igen irjon be msn,vagy email cimet köszi HELP !!!!!
hapi majd ha leszel annyi info kéne a szombati versenyről hogy 201 vagy 402 méter lesz e???
ebay.
és ezt hol láttad???
Cbr-be gondolkozok, csak szóbakerült régebben hogy az RS mennyire sokat eszik, és kiváncsi voltam mennyi is az a sok.
Öcsém ha RS-t akarsz venni akkor a fogyaztás miért döntő szempont????Egy ilyen teljesítményű 2T motor enni fog rendesen de ez vele jár.Ez a motor nem arra van hogy minden nap 200km-t motorozz vele ez egy nagyon komoly technika.Ha ennyire fontos a fogyaztás akkor vegyél CBR-t. Az enyém amugy 8-10 közt eszik( hála a nagy karbinak )
189 euro ebayen az arrow rendszer. a jolly meg 249. ezekre még számolj rá 30eurot ami a szállítás,de ezek vadi új dolgok...
Kérdeztem a véleményed szerintem nem de ha ennyire okos vagy csináld.Amugy megnézem hol veszel 60-ért rezót
6-9 között vhol.
CSak egy kérdés.
Ugye szó volt hogy sok a fentartása az rs-nek, de engem különösen a fogyasztás érdekel, mégis mit eszik ez a gép?
Válaszokat kössz!
nekem 30ért fogja hozni a halasi ember az arrow RENDSZERt...nem csak a rezót...és ezen is keres vmit...gondolom olyan 20 körül áll meg nkei,de hát ugye benzin költség stb...mi is gondolkodunk h kimegyünk olaszba csak hát ugye kérdéses hogy hol vannak jó helyek...
jamal mi már nem is keresel?
kivagyok kell 1 új tank nekem van 1 fasza bonto holnap megyek és beintézek mindent
60ert bazmeg megveszem boltban a rezot gyari hangtompitot meg atrakom es kurvara ugyan az lesz csak annyi kulonbseggel h te nem keresed rajta magad hulyere
nemtom nem láttam még vele de kit érdekel....ha tud tud ha nem nem
és tud is vele motorozni vagy csak 3 centi kopik a hátsó kerekéből???
adok számot minden van nála nagyjából, de nem akarom naon reklámozni mer nem naon bírom a faszit de naon korrektek az árai(kiskunhalasi, én is az vok)ha kéritek akkor beírom ide(oan kis tenyérbemászó faszi meg nemtom meglátod aztán meg akarod ütni fazon )de a motorja jó gas-gas 450es szupermotyó
Nah hát ez 60-ba van de teljesen zsír alig használták.Jah amugy ha annak az ipsének 15-be van komplett Arrow rendszere akkor mondjátok meg neki hogy kérek 10 darabot!!!!
fasza fiam nem hivtalak mert nem volt lofaszse majd elmeselem emesenen
az a faxi hülye ha viszed a pézt lesz rendszer az az ürge egy balfék összevissza magyaráz de olcsó és jó cuccai vannak
már nincs a rendszer mert elvitték,vmi olyasmit magyarázott ma
mennyi a rendszer van halason 1 faxi annak van 1 zsír rendszere 15ért(arrow)
Nah akit érdekel RS125-re komplett Arrow kipufogó rendszer karbon dobbal gyönyörű állapotban az szóljon de csak akit téleg érdekel.
nah tehát aszem hogy NoComent!!!!Ez egy zsír video