csá all! keresek tuningot aprilia af1 replicához minden fajta tuningokrol infot és ajánlatot várok (kipufogo,160as henger,tuning karbi,sport légszűrö,stb...) ha van irj!!!!!!!!és még egy GÁZBOWDENT KERESEK NAGYON SÜRGŐSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!quick06@citromail.hu
Joe: Itt nem ismerek Gádorosi vezetéknevű embert! Gádoros a Békés megyében van, Orosháza mellett, kb. 4500 lakossal! Elég messze vándoroltak az őseid mert Piliscsaba nem a szomszédban van!
Lelopod?
Nekem egyszer Sárospatakon(Borsod) volt az, hogy az RS 50-emmel egy ház előtt álltam vagy két órát. Amikor menem haza olyan furcsa volt a hangja a motornak és mikor jobban megnéztem akkor kiderült, hogy valami büdös bunkó a hátsó lábtartómat egy az egyben letépte a kipufogó egy részével együtt(hozzá volt rögzítve). Nem voltam idegbaj.....
De utálom az ilyeneket......
TZRrr:: Igen Gádorosi a vezeténevem
Ez besz@rás h Gádoroson laksz Vannak ott névrokonaim? Mert én kb az egész országban 2-3 Gádorosiról tudok és ebből csak 1-et nem ismerek meg kinnt Németben vannak rokonok azt ennyi
Nem egy gyakori név
4index 15ezer????? Pffff inkább lelopom egy másik RS-ről
Külömbensem vennék gyárit inkább az Italmondonál fehér üvegeset karbon-utánzat házzal.
Utánanéztem. ötven egynéhányból elvileg meg lehet csinálni. Arra lennék kíváncsi, hogyha már meg van a B-s jogsim akkor szerintetek nem kapok valami kedvezményt? Gondolok itt kresz-re vagy EÜ-re stb. ???
hali!
szarintem azt a mocit úgy érdemes megvennni,hogy megcsinálni pályára,kicsit belnyúlni,rá egy pályaidomot és kész,úgy talán megéri,nemtudni milyen a motorja,azért olaszban cserélnek dugót általában mikor kell,legalábbis szerintem,én max így venném meg ,ha ilyen pályázós terveim lennének:)
de ezt mindenki mag tudja
Amúgy ha már itten járunk... A rendszámos tulajoktól kérdezném, hogy egy levizsgáztatott 25-ös Aprilia fenntartása mennyibe van? Gondolok itt vizsga kötelező stb. Egy A1-es jogsi letétele sokból tart? Ár? Idő stb. ?
Ha szeretsz babrálni a motoral akkor olcsóbban is kilehet azt hozni mint 100 000FT,DE szerintem mivel nem tudod levizsgáztatni csak 50-esre ezért lehet ,hogy húzós lenne!!!
faterom ismerősének elvették a rendőrök a motorját mert kiderűlt ,hogy az a 50-re levizsgáztatott motor valójában 125-ös!!!(ezzel azé nem akarok senkit elrettenteni!!!)
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
irjatok (aprilia af1 replica)
Nekem egyszer Sárospatakon(Borsod) volt az, hogy az RS 50-emmel egy ház előtt álltam vagy két órát. Amikor menem haza olyan furcsa volt a hangja a motornak és mikor jobban megnéztem akkor kiderült, hogy valami büdös bunkó a hátsó lábtartómat egy az egyben letépte a kipufogó egy részével együtt(hozzá volt rögzítve). Nem voltam idegbaj.....
De utálom az ilyeneket......
Ez besz@rás h Gádoroson laksz Vannak ott névrokonaim? Mert én kb az egész országban 2-3 Gádorosiról tudok és ebből csak 1-et nem ismerek meg kinnt Németben vannak rokonok azt ennyi
Nem egy gyakori név
4index 15ezer????? Pffff inkább lelopom egy másik RS-ről
Külömbensem vennék gyárit inkább az Italmondonál fehér üvegeset karbon-utánzat házzal.
szarintem azt a mocit úgy érdemes megvennni,hogy megcsinálni pályára,kicsit belnyúlni,rá egy pályaidomot és kész,úgy talán megéri,nemtudni milyen a motorja,azért olaszban cserélnek dugót általában mikor kell,legalábbis szerintem,én max így venném meg ,ha ilyen pályázós terveim lennének:)
de ezt mindenki mag tudja
faterom ismerősének elvették a rendőrök a motorját mert kiderűlt ,hogy az a 50-re levizsgáztatott motor valójában 125-ös!!!(ezzel azé nem akarok senkit elrettenteni!!!)