Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsóóóótiRS:csá azt mondták hoyg te értesz az apriliához engem valami tuning cucc érdekelni irj quick06@citromail.hu
69paci...nem gyenge
Ez nagyon jól hangzik Ha lenne jogsim de elfogadnám
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Jahhh én is úgy tudom hogy a szívlámpástól van már ROTAX 122......
DE asszem 10 évesnél idősebbet nem lehet vizsgáztatni!!!
pontosabban a 219-dik oldaltól
Csá qick lapozz vissza a fórumba 3-4-5 oldalt ott olvasgathatsz tuningokról.
Beszélj ZsóótiRS-sel! Ő otthon van az Apriliákban! Meg asszem kipuffot is tud szerezni!
valaki segitsen! hogy lehet levizsgáztatnio egy 125ös mocit úgy hoyg nincs rendszám se semmi
irjatok (aprilia af1 replica)
csá all! keresek tuningot aprilia af1 replicához minden fajta tuningokrol infot és ajánlatot várok (kipufogo,160as henger,tuning karbi,sport légszűrö,stb...) ha van irj!!!!!!!!és még egy GÁZBOWDENT KERESEK NAGYON SÜRGŐSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!quick06@citromail.hu
azt akarom kérdezni h 122es blokkot mikortól tettek az RSbe?? én úgy tom h a szívlámpásba már az volt
Joe-Z keres fel msn-en mert kérdezzni akkarok a carbon matricáról meg randelni akkarok a haveromnak is.
Joe: Itt nem ismerek Gádorosi vezetéknevű embert! Gádoros a Békés megyében van, Orosháza mellett, kb. 4500 lakossal! Elég messze vándoroltak az őseid mert Piliscsaba nem a szomszédban van!
mondjatok már pár honlapot ahol motoros ruha van...
Lelopod?
Nekem egyszer Sárospatakon(Borsod) volt az, hogy az RS 50-emmel egy ház előtt álltam vagy két órát. Amikor menem haza olyan furcsa volt a hangja a motornak és mikor jobban megnéztem akkor kiderült, hogy valami büdös bunkó a hátsó lábtartómat egy az egyben letépte a kipufogó egy részével együtt(hozzá volt rögzítve). Nem voltam idegbaj.....
De utálom az ilyeneket......
TZRrr:: Igen Gádorosi a vezeténevem
Ez besz@rás h Gádoroson laksz Vannak ott névrokonaim? Mert én kb az egész országban 2-3 Gádorosiról tudok és ebből csak 1-et nem ismerek meg kinnt Németben vannak rokonok azt ennyi
Nem egy gyakori név

4index 15ezer????? Pffff inkább lelopom egy másik RS-ről
Külömbensem vennék gyárit inkább az Italmondonál fehér üvegeset karbon-utánzat házzal.
Köszi az infót. Ez aztán komoly kedvezmény...
annyi a "kedvezmény",h az EÜt nem kell letenned
Mellesleg nekem utcai használatra kellene meg túrázni....
Utánanéztem. ötven egynéhányból elvileg meg lehet csinálni. Arra lennék kíváncsi, hogyha már meg van a B-s jogsim akkor szerintetek nem kapok valami kedvezményt? Gondolok itt kresz-re vagy EÜ-re stb. ???
hali!
szarintem azt a mocit úgy érdemes megvennni,hogy megcsinálni pályára,kicsit belnyúlni,rá egy pályaidomot és kész,úgy talán megéri,nemtudni milyen a motorja,azért olaszban cserélnek dugót általában mikor kell,legalábbis szerintem,én max így venném meg ,ha ilyen pályázós terveim lennének:)
de ezt mindenki mag tudja
A jogsit leteheted 1hónap alatt ,de akár 3 hónap alatt is! itt végülis a kresszre kell időzni!!
Amúgy ha már itten járunk... A rendszámos tulajoktól kérdezném, hogy egy levizsgáztatott 25-ös Aprilia fenntartása mennyibe van? Gondolok itt vizsga kötelező stb. Egy A1-es jogsi letétele sokból tart? Ár? Idő stb. ?
Ha szeretsz babrálni a motoral akkor olcsóbban is kilehet azt hozni mint 100 000FT,DE szerintem mivel nem tudod levizsgáztatni csak 50-esre ezért lehet ,hogy húzós lenne!!!
faterom ismerősének elvették a rendőrök a motorját mert kiderűlt ,hogy az a 50-re levizsgáztatott motor valójában 125-ös!!!(ezzel azé nem akarok senkit elrettenteni!!!)