quik tényleg jól nyomod, bár én ruha nélkül mondjuk fel sem ülnék a motorra.... am megértem, nem kötekedni akarok, ha nincs kes akkor nincs.... De télleg grat!!
Hali mindenkinek!!
Na gyerekek itt van az amire minden RS tulaj vágyik csak nehezen elérhető..
Most szereztem okos Uomo ESZ Aprilia Racing ingeket. Bolti ár 25 ezer körül nálam 15ért viheted is!!!
Irjon ha vkit érdekel!!!
Csövi mindenkinek! Van egy RS 125-öm ami eladó sorba került!
A leírása a következő:
APRILIA RS 125 1998-as, jó állapotban, elöl hátul jó gumikkal (Pilot Sport), szép motorhanggal ELADÓ! A1-es jogsival vezethető (minden papírja rendben van és megvan, én helyeztem forgalomba Magyarországon)! Az ár: 520000 Ft. A motor sűrgősen eladó! Szeptembertől tanulok, tehát érdemesebb suli után hívni! TEL: 06-30-961-14-61, e-mail: koko31@freemail.hu. Hívj vagy írj, megéri!!!
Ha titeket nem is érdekel, de tudtok valakit akit igen, nyugodtan ajánljátok! Előre is köszönöm!
valamien papirjaim vannak csak nemtom meik mien mert német...és csak angolul értek......de két papir zöl dszinű valószinű az egyik a forgalmi a másik meg nemtom mi de már rojngyosak mint állat ....szerintetek le lehet rendszámozni???
Na gyerekek itt van az amire minden RS tulaj vágyik csak nehezen elérhető..
Most szereztem okos Uomo ESZ Aprilia Racing ingeket. Bolti ár 25 ezer körül nálam 15ért viheted is!!!
Irjon ha vkit érdekel!!!
A leírása a következő:
APRILIA RS 125 1998-as, jó állapotban, elöl hátul jó gumikkal (Pilot Sport), szép motorhanggal ELADÓ! A1-es jogsival vezethető (minden papírja rendben van és megvan, én helyeztem forgalomba Magyarországon)! Az ár: 520000 Ft. A motor sűrgősen eladó! Szeptembertől tanulok, tehát érdemesebb suli után hívni! TEL: 06-30-961-14-61, e-mail: koko31@freemail.hu. Hívj vagy írj, megéri!!!
Ha titeket nem is érdekel, de tudtok valakit akit igen, nyugodtan ajánljátok! Előre is köszönöm!
Quick jól nyomod a fighterkedést le a kalappal, de nem gondoltál még rá h nem ártana felöltözni??
totalbike.hu/buko/06papirozas/