Tyt...
"KIS Tuning, Te is akkora hülye vagy h CBR-t akarsz"-én rről beszéltem, miért lenne hülye?
Nem kell válasz, mert nem fogom olvasni a topikot, mert lezártank tekintem a témát, mert vitázni csak értelmes emberrel lehet.
jahjah ha már a hajtó kar szar akkor ott a főtengely sem százas. Téleg a 12-es dugónak mi a márkája???Mert tuti nem vertex és nem is aso verke.meg miből van papírból????
Ha már alkatrészekről beszélünk vki megmondaná hol kapok (foggalmam nincs hogyhívják) ilyen műanyag csikot amin a lánc fut a hátsó lengőkaron vagy min, mert az enyém elkopott
Apám avval nem lehet, hogy átbasztak hanem BIZTOS!!!
-Most lehet venni a Parillában egy gyűrűs dugót 12Eft-ért.
-A hajtókar felújítás 10Eft új hajtókar max 20E
-Az összes csapágy meg szimering ami van a blokkban az max: 15-20Eft
-Meg a tömítések pár száz forintba kerülnek...
Hol van ez a 80ezer forinttól??? És ebben az esetben már dugót is cseréltünk.
ja... ha odaadod valakinek pl egy szerelőnek... én is felhívtam és azt mondták 12... aha. felhívtam ahova vinni kellett a hm hm.... szóval a főhelyre:) és ott tuti h 3000 valahány ft volt. függ a kortól is talán de mondom 5ből ki fog jönni
"KIS Tuning, Te is akkora hülye vagy h CBR-t akarsz"-én rről beszéltem, miért lenne hülye?
Nem kell válasz, mert nem fogom olvasni a topikot, mert lezártank tekintem a témát, mert vitázni csak értelmes emberrel lehet.
A hajtókart meg nem tudom pontosan...
De NAGYON nem mindegy hogy hol veszed meg az alkatrészeket.
tömités pár 100 ft? az utángyártott kerül egy 5ösbe RS-hez...
Apám avval nem lehet, hogy átbasztak hanem BIZTOS!!!
-Most lehet venni a Parillában egy gyűrűs dugót 12Eft-ért.
-A hajtókar felújítás 10Eft új hajtókar max 20E
-Az összes csapágy meg szimering ami van a blokkban az max: 15-20Eft
-Meg a tömítések pár száz forintba kerülnek...
Hol van ez a 80ezer forinttól??? És ebben az esetben már dugót is cseréltünk.