nah lecseréltem igol BV2 racing-re most lett cserélve a generál óta először és tiszta szürke volt tele miniatűr fémcuccokkal... de most végre megkapta ami jár neki
Csao mindenkinek vegre netkozelbe kerultem Londonba Most jutottam oda hogy van penzem erre is mert kemeny egy hete dolgozom es ki kellett csengetnem a lakbert is. Nemsok koze van a motorhoz de cajgaval fuvarozok embereket az oxfort streeten kurvajo Csak mondjuk mar olyan a labam mint a beton. Nah vmi info is: naponta legalabb 50 ha nem tobb sportmotort latni ezek mind r1ek ujak regiek akko rengeteg uj gixert is latok mostmar meg mindenfele. Ja es ejszaka tobb a buzi az utcan mint a tobbi ember szoval ovatosan Londonba
csak kíváncsi vagyok hogy mennyibe adnátok.am 21et kért most el,szal nem hiszem Bence h mgeveszem.meg lehet beviszem ceglédre,és cserébe kihozok egy újat.azért meg nem fogok msot költeni rá.most beszéltem anyuékkal am.hallod nem mehetnék veletek be ceglédre?
Sziasztok! Valakit nem érdekel egy 165 ccm-es polini hengerszett? Nemsokat futott, még a gyári hónolás látszik benne, nincs meghúzva, sérülve! Motoreladásból megmaradt azért adom el! Ha valakit érdekel, írjon: szrinyo@citromail.hu köszi mindenki!
Mi csepelről megyünk, szerintem találkozzunk valahol bent a városban, mert elég messze van tőlünk ez a hely. Elvileg 2 nsr és 1 er-5 el megyünk minimum.
Jó motorozást!
Én, és RSPetya találkozunk fél9kor Szentendre határában, van egy OMV kút, na ott (Pest-hez közelebb eső határán Szentendrének)
Szóval tcsege tavaly sem volt, idén sem mocorog aki szervezte eddig.
A tavalyit is éppencsak össze tudták lapátolni.