Én a Marble Arch-on ( Oxford Street- Hyde Park Corner), a The Cumberland*****Hotellal szembeni Patessiere Valerie nevű kávézóban dolgoztam. Én is bementem legalább 30-40 helyre önéletrajzzal. napi 30kilómétert sétáltam Londonban 3 napon keresztül. Vasárnap érkeztem, kedden kezdtem munkát keresni, szerdán ezen a helyen mondták, hogy csütörtökön kezdhetek.
Most a válság miatt nehéz dolgod lesz nagyon. Én még előtte dolgoztam ott. Mondjuk nekem könnyű dolgom volt mert többet voltam eddig Londonban mint Budapesten szám szerint akkor voltam 15. alkalommal, tehát úgy ismerem Londont, mint ahol lakok Debrecent
Nah az kiraly Le tudnad irni hogy te mit dolgoztal meg hogy hol, mert eddig szetszortam az oneletrajzomat meg megprobaltam ilyen szendvics kihordot de azt mondtak h tele vannak szoval ha tudnal segiteni akko megkoszonnem
Most a válság miatt nehéz dolgod lesz nagyon. Én még előtte dolgoztam ott. Mondjuk nekem könnyű dolgom volt mert többet voltam eddig Londonban mint Budapesten szám szerint akkor voltam 15. alkalommal, tehát úgy ismerem Londont, mint ahol lakok Debrecent