Hello mindenkinek!
3000.- Ft-nyi festék kannával leféyneztem az RS pályaidom készletét.
Szerintetek? (Azt is vegyük hozzá, hogy első "munkám")
Még nincs kész, a héten megyek vele a matricázóhoz, aztán szintén 3000 Ft-nyi lakkal átfújom, arról is teszek fel majd képeket!
Plusz egy kép a hátsó lámpámról, és a gyári lámpának kihagyott hely kitöltő idomjáról.
amúgy meg nyugtat hogy van más is aki kicsit "testesebb" de mondhatnám úgy is hogy az átlagnál izmosabbak vagyunk tudnillik az izom nehezebb mint a zsir
Számít a felniméret is, mert ha keskenyebb a miton, jobban összehúzza a 150es gumit.. Régebbi RSen láttam 150es gumit, de a felni keskenyebb volt mint az enyémen, és kinézett vagy 130asnak :)
Ami még optikai csalódás, a kopottság. A kopott d208 sokkal szélesebbnek tűnt az új pilot powernál, pedig nem :)
az jó szerintem nekem is power lesz a következő gumi amúgy nem tom mért van az hogy 150-es gumi van hátul de kurvára nem látni rajta hogy 150-es az rs-en is 150-es volt de sokkal vastagabbnak tűnt vagy csak én képzelgek
OFF
Mondanám hogy húzzatok a faszba MSNre a privát témáitokkal, de mivel nem ír senki, így maradhattok :)
ON
...amúgy ez a pilot power egyre királyabb, már jobbra balra letérdeltem vele az aldi ringen, és sokkal bátrabban merem odarakni, mint a d208-al.. Megérte az árát.
figy,most nekem magyarázhattok itt órákig,de ha egyszer NEM VELEM BESZÉLT ÉS NEM IS TUDTAM HOGY JÖN MEGNÉZNI A MOTORT,így mit mondjak?tegnap mikor hívott,pont Debrecenbe voltam,csak hívott,h nem veszi fel haverom,és ő meg ott van Karcagon.ezt már leírtam párszor de mind1,egyszer csak megértitek.
Ez úgy megy, pontosabban úgy kellene mennie, hogy korrektül illik elmondani a motor állapotát telefonon keresztül. Nem az volt a baja, hogy nem tetszett a verda, hanem hogy "a telefonban elmondott állapot mérföldekre volt a helyszínen látható állapottól."
3000.- Ft-nyi festék kannával leféyneztem az RS pályaidom készletét.
Szerintetek? (Azt is vegyük hozzá, hogy első "munkám")
Még nincs kész, a héten megyek vele a matricázóhoz, aztán szintén 3000 Ft-nyi lakkal átfújom, arról is teszek fel majd képeket!
Plusz egy kép a hátsó lámpámról, és a gyári lámpának kihagyott hely kitöltő idomjáról.