hajógyári már ezer éve kiment a divatból. oda már csak bulizni járnak a pestiek :)
a szervek elbarikádozták az utat betontömbökkel, hogy csak cikázva lehessen közlekedni. egyenes szakasz már nem sok van.
vannak más helyek :)
Ja azt elfelejtettem írni, hogy MINDIG ÖLTÖZZETEK BE RENDESEN! :D
Görögöknél nyaralok perpill és béreltem egy robogót.
Kymco People S 200
Hát no comment. Akkora fos hogy az nemigaz. Sikerült is egy gecinagyot taknyolni, ráadásul utassal a hátam mögött.
A védőruha az tangapapucsból, fürdőgatyából, pólóból és napszemüvegből állt.
Ennek a szarnak nincs olyan futóműve mint az rs-nek, meg nem tapad úgy a kínai gumi, mint a dunlop, és hát meglett az eredménye.
Jobb oldalam eléggé leamortizálódott, lábujjaim, lábszáram, térdem, alkarom... Nem gyenge. Képet nem mutatok, mert okádnátok :D
Utasom jobban megúszta, de kettőnknek a fürdőzés, strand, rohangálás kimaradt a nyaralásból :(
Péntek este elmegyünk páran gyorsulgatni, meg motorozni a városba. (Budapest)
Kb 9től éjjel 2ig lenne a dolog.
Először gyorsulgatás stb, aztán éjfél körül irány a belváros. Közben megállhatunk, pihi, kaja, Meki stb.
Eddig hárman vagyunk. Ha valakinek van kedve jönni, az szóljon, szeretettel várjuk.
Egyetlen feltétel, hogy tudd tartani a tempót, szal minimum 125.
mobilja csak 1 van a 30as? vagy hallod lennél oly kedves és elküldenéd ha van házi telefonjuk akkor annak a számát.. mert az oké hogy a zsé kell neki de nekem meg kell az olaj amit megbeszéltünk kb 1 hónapja, és szerintem ő se akar átbaszni...vagyis ajánlom neki erősen
Jó nehéz szitn válaszottál :)
A feketét a legnehezebb fújni , pötyölések ánrylatváltozások csiszolásnyom mindne apro dolog meglátszik rajta.
De nem lett rossz ;)
Pénteken hallom tervbe van bemegyünk Petyával este Pestre ?
Amúgy írtam iwiw-en, majd olvasd el! :)