Jólvan köszi sorry az aggodalmaskodásért de tényleg 1-2x eszembejutott hogy hátha leléptél a zsével, mert akárhonnan is nézzük már kb 1 hónapja elküldtem. De örülök hogy no para
Jó én elhiszem sőt reménykedtem is benne hogy nem pont egy motoros spanját fogja átbaszni. Csak a telefonja kivan kapcsolva msn-en nincs és olaj meg nem jön már egy hónapja. ilyenkor mit gondoljak? és nem én vagyok az egyetlen aki hasonlóan jár ebben az ügyben
Tegnapi nap motorozás közben elfogyott az olajam ! Benzinkúton csak Agip RACING 2T -t kaptam a SPEED helyett szerintetetek működik ill beleönthetem-e? Nekem kicsit sűrűnek tűnik különolajzáshoz ez nem jóóóóóóóó?
Szerintem megéri eljönni, persze saját döntés felmérni a távot, meg a programokat. Mivel ez már a 9. találkozó fel tudjuk használni az előtte lévő 8 tapasztalatait, és idénre nagyobb keretből is gazdálkodhatott a csapatunk, de mindenkit szívesen várunk.
Üdv.
bocs Bence
Köszi !
Gondoltam mert nagyon sűrű volt, most a Speed-et néztem hozott kollégám és sokkal folyosabb.
még1x köszi
tankba racing
Tegnapi nap motorozás közben elfogyott az olajam ! Benzinkúton csak Agip RACING 2T -t kaptam a SPEED helyett szerintetetek működik ill beleönthetem-e? Nekem kicsit sűrűnek tűnik különolajzáshoz ez nem jóóóóóóóó?
Üdv.
Jövő hétvégén rendezi meg a Pilisi Sólymok az újabb Motoros Találkozóját!
www.pilisisolymok.hu Az egeret vidd a megjelenő plakátra, de ne kattints
olaj témára meg annyi hogy én itt veszem 1800 ft asszem amikro elmentem vettem rögtön 4 et is
http://www.koper.hu/AGIP-terme...
Agip Speed 2 T
Elolvasom 1 pár perc