Én is csodálkoztam mikor hívtál hogy bassza meg mi baja lehet. Aztán tudod én is mondtam hogy vmit nem kapcsoltál el. mondtad hogy NEM aztán utána agyaltam mi lehet a gond. de akkor no para
hallod én voltam ma a fasz úgy indítottam hogy a csapot addig nyitottam ki amíg nem indul be.. nem indult aztán elzártam aztán nyitva hagytam a végén és 15 mp alatt belefolyt a benin és pöcröff már indult is a piciszívem
Új belépőként köszöntök mindenkit és egyből két kérdésem is lenne. Az első Rs 125 2005-ös évjárathoz keresnék sztender kapcsolót (vki. megszabaditott tőle egy parkolóban) nem tudom bontott olcsón létezik-e belőle. A másik pedig a km spirál.
aham értem kösz fahee, és nemtod véletlen hogy milyen csapágyak mennek bele az első meg a hátsó kerékbe?:S mer ez is érdekelne...
Ám lenne még 1 kérdésem, 94/95 ös rs extremam van, és olyan gondom lenne hogy úgyvetem észre 40 50 foknál nemnyit a power hanem 60 tól kezd, nos kb 2 honapja a motorom 40 foknál jobban nem melegszik be, elképzelhető hogy a termosztatom elromlott, és egyből ahogy dolgozik a moci kapja a hűtést? mert úgyvetem észre a power se nyit :S:S:S de ha csupálom végig és akkor véletlen bemelegszik 60 fokra, akkor kinyit:S help pls akinek volt már ilyen gondja irjon
Meg még 1 kérdés 15 / 39 es átételt rakok most a mocimra, akinek ilyen átételje van és volt, annak mennyire joban gyorsulk mint az eredeti 16 /39, és menyni a végsebessége_?
A loctite az egy csavar és agyrögzítő aminek több fajtája van. Nekem van itthon a polcomon olyan amit ha rárakok vmire akkor azt csak flexel bírom utána leszedni! Az aprilia nem tudom milyen fajtát rak rá de szerintem jobban jársz ha fönt hagyod a tárcsákat, főleg hogy ennek a loctitnek 50mililitere 3500ft
az a 2centi nem tudom hogy jött ki. Amúgy nem hiszem hogy ekkora különbség befolyásolná a végsebességet. Meg nem is értem miért lenne probléma. Vezethetőségre meg sztem talán annyira nem lehet dönteni vele (tavaly nekem is 150/70 volt fent).
sziasztok!
nekem most hatul 130/70/17 es gumi van fent és elég jo, csak kicsit kopott és 150/70/17 ra akarnám lecserélni mivel elöl 110/80/17 em van fent, és mivel gyárilag előre 110/70/17 és hátra 150/60/17 megy, ha hátra tennék 150/60/17 est, akkor 2 centivel lejjeb lenne a hátúja, mivel első gumi szinte új és azt nem akarnám cserélni. szerintem én hátra 150/70/17 et rakok, ezt nemtudjátok hogy jó ötlet e vagy nem? kihat e a végsebességre, vagy esetleg a motor kezelhetőségére?
irjatok pls kedden mék venni hátsó gumit
A másik meg nemtua valaki milyen csapágyak mennek a hátsó meg első kerékbe?
Szerintem felesleges leszedned. Egy gumiszerelésnél nem igazán tudják elgörbitgetni a tárcsát (max ha az a cél). Elviszed ott állsz melletük aztán kész. Inkább arra figyelj hogy ne basszák le a felnidről a festéket.
igen, erre gondoltam én is.
A szerelési könyv szerint Loctite-val vannak becsavarva a csavarok.. Ezzel kapcsolatban vmi tudnivaló? visszarakásnál veszek ilyen cuccot rákenem, összerakom és ennyi?
A szerelési könyvhöz, amit említettél nincs véletlenül linked? Honnan lehetne letölteni?