Fórumozók segítségét kérném! Ma jöttem haza a 97-es rsemmel és 4.be visszaváltáskor elkezdett nagyon rázni a blokk azonnal a kuplungra nyúltam és még alapjáraton is járt én állítottam meg. Nekem azt mondták telefonba az egyik motorszerelő srác hogy valszínű hogy a ballansztengely vagy a dugattyúszoknya törött össze. Nektek mi a véleményetek? Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? A motor most is elindul de nagyon ráz és csúnya kopogó csattogó hangja van! Segítségeteket előre is köszönöm!
Ma túráztam egy jó nagyot, elmentem, megnéztem mocival és tényleg hepe-hupás. :( De supermotosok biztos voltak ott, mert tele volt guminyomokkal. :D 200 km alatt, nyélgázon 4,28-at evett a kis dögöm. :D
Szombaton elmegyünk ezt megnézni: RS Valaki tud róla valamit?
Akkor most Aszalósék is kikötött pumpával használják az RS-eket? Mert azt írtad, hogy még pályára sem kell kikötni. A piros Igol (STS-R) pedig nem előoldott olaj, elvileg csak benzinbe előkeverve használandó. Vagy olajtartályba betöltve mégis átnyomja a pumpa? Próbálta már valaki?
Akk legyél már olyan kedves nyomj egy linket mert hnap mennék vele 200km-t és nem akarom egy ilyen hülyeség miatt taccsra vágni ha télleg 25000db van!Régen volt egy angol oldal itt adta vki csak gépem ujra lett telepitve és elment kedvencek közül
Amúgy 2 ilyen is van, az első ahol van egy nagy földdomb, -ez az- meg van ami közelebb van Ófaluhoz. Amikor kint jártam nem volt kavicsos. :D Amikor elmegyek motorozni a városba mindig betérek az aldi parkolóba. :D De ami a legjobb, ha apu nem dolgozik hétvégén, elmegyünk Gyulára megnézni egy RS-t. Már 3 napja ezen pörgök.
Szeva!
Kinéztük mi ezt már rég, mondhatni még 2008ban... Voltak is kinn a srácok kanyarogni párszor.
Problémák:
- egy alkalommal voltak kinn valakik, akik nem örültek nekünk
- az aszfalt mindenre való, csak nem motorozásra... hepehupa, törések, vágások, stb. Supermotoval viszont király
- olyan kavicsos, poros mint az állat
Nincs az az isten hogy én ott letérdeljek, akkor már sokkal inkább ALDI :)
Pont fordítva kéne állnia, mint ahogy te beraktad. Egyébként a neten kb. 25.000 ábrát lehet találni, ahol helyesen le van rajzolva, arról nem is beszélve itt hányszor írtuk le..
Basszameg csak meg kéne csinálnom az RS125 faq-ot, pedig már 2 oldal kész is van belőle :S
Hali!Láttam írtál pölcy drag-os vidijéhez aztán láttam az adatlapodon,hogy te is gyorsultál,megkérdezhetem az idődet,meg hogy gyári volt e az rs-ed?köszi
Üdv: Ádám
Szombaton elmegyünk ezt megnézni: RS Valaki tud róla valamit?
Nekem lefele van, máshogy nem is tudtam bedugni.
Amúgy a neten találsz képet a helyes összeszerelésről is :)
Kinéztük mi ezt már rég, mondhatni még 2008ban... Voltak is kinn a srácok kanyarogni párszor.
Problémák:
- egy alkalommal voltak kinn valakik, akik nem örültek nekünk
- az aszfalt mindenre való, csak nem motorozásra... hepehupa, törések, vágások, stb. Supermotoval viszont király
- olyan kavicsos, poros mint az állat
Nincs az az isten hogy én ott letérdeljek, akkor már sokkal inkább ALDI :)
Basszameg csak meg kéne csinálnom az RS125 faq-ot, pedig már 2 oldal kész is van belőle :S