kunglao, italmondotól rendelj ha jó az új neked. ott szinte biztos van. de ne a neten mert elég "érdekes" az oldal. www.italmondo.hu és hívd fel őket, ott a számuk. másnapra ott lesz postán nálatok
Nekem meg a Castrol power 1 el alig füstölt hidegen viszont az Agip speed el hidegen szinte ténylegköd van melegen viszont semmilyen fordulaton nem látni füstöt
Szia!
Nekem nincs lekötve.
Azért amiket írtál:
A szivattyú ill. az olajcsövek hibalehetőségeit lehet kiiktatni
Nem előoldott olajokat is lehet előlkeverve használni, amiket olajtartályba nem javasolnak a nagy sűrűségük miatt. Jellemzően a versenyolajok, gokartolajok ilyenek: Agip Racing, Motul 800, Elf HTX, Igol STS-R, Castrol A747,XR77,K997.
És komolyabb átfúvókázás után ha nem tévedek állítani kellene a szivattyún is, hogy arányosan több olajat adagoljon. De ez eléggé problémásnak tűnik, inkább kikötik. Pályára meg felesleges a szivattyú.
A Castrol a Motulhoz mérten is hígabb, de azt nem tudom, hogy emiatt a hengerben, hogy oszlik el, milyen hőmérsékleten lesz optimális a viszkozitása, stb
Viszont amit eddig pozitívumot észrevettem, hogy amíg a 710-essel ködölt hidegindításnál brutálisan, addig a Castrollal sokkal lightosabban füstöl.
Köszi a választ Donpedro. Remélem még lesz vele pár élvezetes km-erem. RSpetya nem pest környékén lakom hanem Szlovákiában. Még egy olyan kérdésem lenne h mi a különbség az Extrema és a Full power között vagy h hogyan van ez az egész, több verzio van esetleg belőle mert azt tudom h Németoban van olyan ami gyárilag nincs befolytva de h az itteniekkel mi a helyzet elmondaná vki? Bocs az esetleges hülye kérdésekért de még csak most lettem rs tulaj eddig robogós voltam és nem tudom h hogyan van vele.
Nem sok látszik, de ennyi van csak... :( Majd legközelebb lesz jobb is :P
Videjóóó
Azt mondta, azóta nem ragasztottak.
Nekem nincs lekötve.
Azért amiket írtál:
A szivattyú ill. az olajcsövek hibalehetőségeit lehet kiiktatni
Nem előoldott olajokat is lehet előlkeverve használni, amiket olajtartályba nem javasolnak a nagy sűrűségük miatt. Jellemzően a versenyolajok, gokartolajok ilyenek: Agip Racing, Motul 800, Elf HTX, Igol STS-R, Castrol A747,XR77,K997.
És komolyabb átfúvókázás után ha nem tévedek állítani kellene a szivattyún is, hogy arányosan több olajat adagoljon. De ez eléggé problémásnak tűnik, inkább kikötik. Pályára meg felesleges a szivattyú.
Viszont amit eddig pozitívumot észrevettem, hogy amíg a 710-essel ködölt hidegindításnál brutálisan, addig a Castrollal sokkal lightosabban füstöl.
Kéne még menni majd...
Ismerős ez a Bömbi péntek estéről? :)
200 paci... nah ezért ment ez ilyen jól... :D
Te is lekötötted a szivattyút, hogy csak Racing-et használsz?