Sziasztok!Tudom nem azonos típus, de 2 ütem.Van egy olasz változat tzr125-ös ami teljesen fel van újítva mind motorikusan, mind külsőleg.Most szeretnék bele egy kis morcosítást.Konkrétan:Malossi red filter méretre vágható sportlégszűrő, pollini karbon membránlapok(ha vki tudja melyik méret lehet az ideális a 0,25-0,4mm-ből az jó lenne),Gianelli teljes típusazonos rendszer,gyorsgáz. A karbi a gépen dellorto 32-es 148-as fúvókával,a henger, főtengely új, proxx dugóval.Bármilyen véleményt,tapasztalato szívesen fogadok mind az alkatrészekről egyenként, vagy az egész konfigról.
hy all coming soon ---- the cébéer kettőszázötven baby blade jah épp ma ütöttek el de szerencsére a sámsonnal, simson=Totálkár, váz teleszkóp minden nekem semmi bajom nem lett eltekintve hogy a bal nagylábújjam tiszta lila és horzsálások nagyon sok helyen
Az eset: a nő egy ford sportkát vezetett ezüst szinüt és sport felnivel mellette egy 7 éves kislány hozzáteszem nem is ülhetett volna az anyós ülésen mind1 én egy 19? A Simson S53-al piros púpositott tank csupa csupa nyalánkság. mögötte mentem vagy inkább sréhen és a nő elkezdett a felező vonalhoz húzodni már majdnem átt is ment a másik sávba én mentem szabályosan előre és index nélkül a nő puff be jobbra a kormány én áttestem a magam 105-110 kg-os verseny súlyommal a motorháztető felett és az egyik parkóló piros fiat bravo személygépkocsi jobb hátső oldalához estem a kezzemel le is vertem a rendszám táblát végezetül a nő el akart hajtani de én úgy le ordibáltam hogy hol van az esze és meg fogtam a kocsit hogy maradjon csak itt kiszált és elismerte hogy ő volt a hibás ennyi a mai késő esti mese köszönöm figyelmüket a reklám után folytatjuk
tschüs everybody (egyre jobban megy az angol és a dójcsland )
ráköltöttem a fél életem és 250km-nél megragadtam és most nincs több pénzem megcsináltatni , na de ma jött a hír h 1 dugó kell és elvileg újra járni fog a kicsike
VAn a motornak egy felnije.
Arra VALÓ valamekkora gumi.
Nem sok játéktér van, és nem azért mert nem fér be a villába.
Rendszerint a gumik adatlapján rakta van, mekkora felnire köll rakni, olykor a gumin magán is.
Mondjuk van a 90 es micselin szlikk,(elsőkerék) ahhoz 2,25 felni kell(ezt írja a lapja) 2 es felnin behúzódik, 2,5 ösön kilapul.
(lehet ez most nem volt pontos, de kb)
Az eset: a nő egy ford sportkát vezetett ezüst szinüt és sport felnivel mellette egy 7 éves kislány hozzáteszem nem is ülhetett volna az anyós ülésen mind1 én egy 19? A Simson S53-al piros púpositott tank csupa csupa nyalánkság. mögötte mentem vagy inkább sréhen és a nő elkezdett a felező vonalhoz húzodni már majdnem átt is ment a másik sávba én mentem szabályosan előre és index nélkül a nő puff be jobbra a kormány én áttestem a magam 105-110 kg-os verseny súlyommal a motorháztető felett és az egyik parkóló piros fiat bravo személygépkocsi jobb hátső oldalához estem a kezzemel le is vertem a rendszám táblát végezetül a nő el akart hajtani de én úgy le ordibáltam hogy hol van az esze és meg fogtam a kocsit hogy maradjon csak itt kiszált és elismerte hogy ő volt a hibás ennyi a mai késő esti mese köszönöm figyelmüket a reklám után folytatjuk
tschüs everybody (egyre jobban megy az angol és a dójcsland )
agip racing 2t 2700ft
06306294424
Arra VALÓ valamekkora gumi.
Nem sok játéktér van, és nem azért mert nem fér be a villába.
Rendszerint a gumik adatlapján rakta van, mekkora felnire köll rakni, olykor a gumin magán is.
Mondjuk van a 90 es micselin szlikk,(elsőkerék) ahhoz 2,25 felni kell(ezt írja a lapja) 2 es felnin behúzódik, 2,5 ösön kilapul.
(lehet ez most nem volt pontos, de kb)
Hátra.
Pókkal.
Pedig ott lettünk volna haverokkal...
http://motorsport.wplanet.hu/i...
link
érd.: kistuning5@hotmail.com
30/547-5719
én ezért csináltam teljesen újat