Hátt.. Amíg megnyitod a légtelenítő csavart, az elzárásig végig nyomva tartod a fékkart? mert anélkül nem igen jön össze. Vagy csak szimplán valahol levegőt kap a rendszer. Na most nem lettél okosabb, húzok is inkább tanulni :D
hy all
lenne egy kissebb gubanc nem tudom a hátsó féket légteleniteni vagyis tudom csak nem keményedik azt mondták hogy 5-6 szor pumpáljam majd teljesen tartsam nyomva és utánna a légtelenitő csavart forgassam el majd ha távozik a levegő az olajjal vissza csavarozzam és ezt a műveletet 15 percen át kell csinálni na már most és legalább 30-45 percig csináltam és semmi eredmény mi lehet a baj?
Ami igy komolyabb az hogy a fejidom összetört , de a műanyagos 100% ra megcsinálta , és a bal oldali kapcsoló széttört , az csere :) Plexi még ami csere
A többi mint ilyen fényezés / matricázás stb... Polírozás
A csövet ami a karbira megy(vagy henger, mind1) beledugod egy doboz 2t olajba, keverékkel beindítod a motort, a karbiban se maradjon tiszta benzin, le kell előtte ereszteni.... Na beindítod, és járatod addig amíg már nem jön egyáltalán bubi a csőből, persze ehhez alapjáraton pöfögteted a motort, és az olajpumpát meg max állásba kell állítani, legegyszerűbb ha húzod a bovdenjét, ha tudod...
Nem tudom, hogy jól olvastam-e, de mintha a múltkor lett volna olyanról szó, hogy az olajzó rendszert légteleníteni kell ha szét van kapva a motor...ezt, hogy tudom megcsinálni?
mondjuk engem. Nem szeretném, hogy a motorozás kellemetlen érzés maradjon, de ülj fel egy RS hátsó ülésre, és megtudod.. Nekem is kényelmetlen már rohadtul.
Szeva mindenki! Úgy néz ki lehet mégis eladom a moccot, és idén veszek nagyobbat. Nem 100%, de van rá esély. Ennél fogva eladó a vasam, ha bárkit érdekel bármi róla, info, ár, stb: tyt@vnet.hu
A powert megcsináltam, megy mint az álom.
Egyébként Gixxef750-el szemezgetek, nagy nehéz kiforrott konstrukció, hát nem egy pályagép, de amennyit én pályára feljutottam, nekem mind1 :) Viszont azt mondják kényelmes, és azzal el mernék indulni a Párommal is bármerre, míg az RSen már 50km után szenved a Benzintyúk (meg is értem)
Lenne egy jobbos idomom elado sorban, kis serulessel, de jo allapotban
Udv.