Keresek 160as méretű(17"os)jó állapotú slick gumit.Olyan kellene,ami vagy tök sima,vagy egy gyárilag mintás gumi(pl dunlop d208) mintája van belevágva(ez az utóbbi lenne a legideálisabb!)
Aki tudna segíteni,az vagy itt vagy az adatlapomon található címre legyen szíves írni!
Előre is köszönöm!
Június 1-én esti motorozás a Hungaroringen! Este 6-tól 8-ig csoportbontás nélküli pályamotorozás 12000 Ft-ért! Aki Aprilia Rs-el jön, annak 10000 Ft! Jelentkezni a 06308519052 vagy a 06205252837-es telefonszámon!
A felesleget kellett levágni, mivel pont annyi szemeset nem lehetett venni. Fogtuk, levágtuk, a maradéknak nem esett baja, a felesleg meg amúgy is ment a kukába... Sokat nem kell rajta agonizálni, főleg ha nem sérül az a rész amit a motorra raksz.....
Vigyázzál, először számolja csak meg szépen hogy most hány szemes van rajta, aztán mondja meg h hány szemeset rendeljen.. Eleve nekem le is kellett vágni belőle pár szemet..
RS 125 04
"Ezek a gonosz 750es suzukisok mindig csak bántják a szegény 125 cbreseket "
Eladó lett a mocim, akit érdekel, nézze meg a hirdetést!
ITT van a hirdetés
tyt@vnet.hu
Aki tudna segíteni,az vagy itt vagy az adatlapomon található címre legyen szíves írni!
Előre is köszönöm!
Nem tudod nekem megmondani, hogy ilyen hátsó gátlót lehet-e felújítani, mert ha nem akkor lehet, h vennem kell?
Aprilia Rs be keresek Első lámpát
Gilera SP 01 hez elsölámpát.
Kösz elöre is