Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és azt nemtod h matusiknak mi van a gépével csinálva???
A vertex Dugatyú jó mert olcsó én két szezon alatt 2-t öltem meg az egyiket most a másik pedig relytélyes módon átlyukadt. A street 125 kategóriában a versenyzők 70% nem 125-össel megy Matusik Andi is egy nagy lófasz mert egy csaló én személyesen mentem oda hozzá beszélni hogy milyen a motorja és kb fél órán keressztül azt bizonygatta hogy 125-ös pedig akkor nem volt az és ezt onnan tudom hogy ő tartja a rekordot 125 ben 153km/ó-val. Most agusztusban meg pont 12km/ó ment kevesebbet. Bezzeg most agusztusban megóvták matusikot szétszették a motorját és 125-ös volt mert valahogy érezte hogy forrósodik a lába alatt a talaj. A nevezesről annyit hogyha Kunmadarason nevezel akkor Részt veszel a motul kupán amit csak kunmadarason szerveznek és napi licenszt kapsz ami 3500ft+a biztosítás ha kiváltod az éves licenszet"7500ft" akkor pedig regisztrálod magad az országos bajnokságra ami nem csak kunmadarason van.
www.kunmadarasmotorsport.hu/
Dragbike menü /versenyzőknek
Ohh, tényleg! Látod erre nem is gondoltam!
És? Mennyi?
pénzes
Kunmadarason hogy történik a nevezés? Van akitől azt hallottam h 1 idő limitet kell futni, + van aki azt mondta hogy pénzes! Hogy is van ez?
Mi van itt?Már rendesen bevagyok szarva mindíg mikor visszaolvasom az elmúlt napok történéseit
Nem lesz fasza festés nincs rá 200em . A feket pálya idom lesz fent a fehér tank és két oldalsó y-idommal
akkor kijavítom május 1.ei döntőre:),de remélem vmi fasza festést te is nyomsz rá v 200ezerér addig?
Nem hiszem ha elsején nagyon jól sikerül akkor megyek tovább amugy nem tudom még. De elsején ott leszek
ja de azzal nem fogsz lebukni madáron h nem 125ös a géped
lehet h zsóóti vs mrlax dntőket látunk egész évbe?
majd 1.étől akkor levered matuseket /végre vki:D/,de akkor jól emlékeztem h láttalak
mennyit bir ki egy Vertex Pistons dugó normál használat mellet 2szezon?
téged most augusztusba is láttalak madáron
APRILIA FOREVER!!!!!
Zx10R az mondom neked amit az agusztusi kunmadarason csináltam az nagyon béna volt mert kurva szar volt a motor....
Eltört a dugatyú gyürü meg kitört egy darab a hengerböl és most azért is határoztam el magam hogy összerakok egy versenyképes motort.
Ja csak meg kell adodnod hogy milyen beosztásonként akarod hogy álítsa az előgyújtást Tehát 60 osztási lehetőség van ez azt takarja hogy a motorod milyen fordulatinkénti külöbséggel álítsa a gyujtást tehát monjuk lehet 200 fordulatonként is. De az előgyujtást mindíg főtengely fokba kell megadni. Boccs hogy egy kicsit kinaiul fogalmaztam.
Sziasztok lenne egy kérdésem RS125 ösöm van 97es és foggalmam nincs hogy mekkora a gyári lánckereke mert elöl 14fogas hátul meg 44 szerintetek ez a gyári?
akkor szerintem május elsején találkozunk. kíváncsi vagyok mit tud a mocim Madarason
mrlax,a te motorodat láthattam az augusztusi madarasi gyorsulásin,ugy emléxek láttam egy ien jó gépet
aha,olyan lesz,ha elindulok akkor 2 3ds szárny kivillan mögülem
ezt a számítógépes cuccot minden moccra meglehet csinálni?