qrvára rosszul tudod mert még 1er sem voltam de tudom h átfolyásos esőzéskor, úgyh te sem magyarázz mert 1er voltál. max 2! tudod én inkább pályára járok
a moci most máshol parkol, ki fogom tudni tolni
9kor találkozunk, 8:45kor titkával talizunk. te vársz egészig!
Bence csak nehogy itthon hagggyunk véletlenül... Na holnap jó idő lex, szép lex, nem tudom honnan veszed, hogy ilyenkor átfolyásos a mátra, kb úgy mondtad, mintha 1nél többször jártál volna már ott na 8:45kor találkozunk itt a pesti hidfönél, 8:46 ig várok, aztán útközen felvesszük 4. srácot!!!!! Ja a kapudon még ma este próbálj kijönni... köccce
hát 9kor talizunk bár nem tom hol... sztem 3/4 9kor a plusparkolóban nem? de most pontosan most már máshol tárolom a mocit szóval ki fogok tudni menni. reggel 15 perc alatt bent vagyunk sztem lazán.
nem fog esni már sokáig már ma délután abbahagyja és kezd felszakadozni majd a felhőzet ne aggódj
inkább az a baj h ilyenkor néha átfolyásos meg kavicsos a mátra... remélem nem lesz oyan.
-1 halas
a moci most máshol parkol, ki fogom tudni tolni
9kor találkozunk, 8:45kor titkával talizunk. te vársz egészig!
most mondom nem fog közbejönni semmi
miyen fél 10? előbb mondtam h 3/4 9. de szerintem is mehetnénk később majd beszélünk a hüye mitóssal
+28as karbi...
hogyértve???
inkább az a baj h ilyenkor néha átfolyásos meg kavicsos a mátra... remélem nem lesz oyan.