Zsólti ugy néz ki jöv hét péntek szombat szoboszlón leszek gurulni kellene párat csak még hívni kéne pár embert ha neked jó lenne szólj.... jó lenne rs talinak:D
titka mi mennyünk együtt... 3-4kor ott leszek és indulunk de sztem 3kor már okés és talizunk... dobh az adatlapon lévő mail-re egy telszámot és otthon felhívlak és utána akár azonnal indulhatunk is!!!
Figyelj, nekem tudod szponzor adja benyát, szóval elmegyek 2 felé aztán felhívsz és max vissza jövök érted.-) Vagy SZentendrén talizunk... De mielött indusz mindenképp hívj és hozzzá fényképezőt köcccceee
Neked meg kanyar sem kellett a felnid 3 felé töréséhez ha 5kor mentek akkor én is megyek... csak szólni kéne titkának meg mittomén. de lehet h korábban is... de nem tom max telefonálni tudok!
BEncécske:-))) Idefigyejjjé én holnap Mátrába megyek és ott is alszom valszeg.... Értem?
Így a holnap kilőve.... MEgjegyzem NEked átfolyás se kellett a motor kipurcantásához a Pilisben:-)))))) Na dolgozz csak, addig mi motorozunk
akkora tróger vagy, mondtam h holnap menjünk, most mit szervezkedsz???
a másik meg h szép az idő de hagyni kell kicsit száradni a pilist mert átfolyásos meg kavicsos lesz... megint látom le akarod zúzni a motort mert túl régóta megy alattad
Sziasztok! Valaki nem jön most délután gurulni egyet??? Margit hídtól indulok, Szentendre iráyába és megcélzom a Visegrádi szerpentint!!!! Ha valaki jönne 06-20-5432-761!!! GYertek bátran!!!! TAlálkozhatunk bárhol....
Vagy ilyenkor mindenki motorozik....
Majd megyel elöl azt takarítom a pályát
Délután 4 re legyetek a Vöröswvári Jet kúton aztán go
Így a holnap kilőve.... MEgjegyzem NEked átfolyás se kellett a motor kipurcantásához a Pilisben:-)))))) Na dolgozz csak, addig mi motorozunk
a másik meg h szép az idő de hagyni kell kicsit száradni a pilist mert átfolyásos meg kavicsos lesz... megint látom le akarod zúzni a motort mert túl régóta megy alattad
sikerült nézeteltérést létrehozni a cbf 250 topicban jól elvagyok megint a 2ütemet szídják