Zsóti: gondolkozom rajta én is h kikössem, mert mondjuk az sem ok, h egy gyorsabb kanyarnál inkább húzok egy kuplungot h inkább guruljak, csak neh most akadjon meg, meg amikor 130 felett mész akkor kb a bal kezed teljes készültségben van ha megszorul akkor gyorsan kikuplungold... majd tavasszal lehet kiszedem.
Bence akkor ha amugy is keversz a benzinhez akkor már nem lenne mind1 ha alpból bekevernéd magadnak. Amugy Windsurfer motorja teljesen széria mondjuk én sem értem mi a faszért nem cibálta ki azt a szart.De aki komolyan foglalkozik vele az szedi ki.Nem vitatom hogy az Aprilia mérnökei nem értenek hozzá.DE EZ CSAK EGY KÉNYELMI MEGOLDÁS
Igazából nekem semmi kényelmi dolog nincs benne, mert ugyanugy tankolásnál elő kell kotornom az olajos flakont... egyenlőre még marad, bár nem tom egy 10 éves olajpumpa meddig üzemel, de félek h már nem sokáig...
ehh. Aprilia is cska azért rakta bele mert ez marketing, ha nem lenne benne akkor a sok kis csíra nem venné meg, mert ehez öntögetni kell az olajat, éshogy az milyen gáz, nemfár el a táskában az olajos doboz. Zsóti is megmondta, hogy ez csak kényelmi ....
egyébként én pl nem szedtem ki az olajpumpát, de pl windsurfer sem, pedig ő versenyzik... nem hiszem h hüyék lennének az apriliások, van mögöttük elég tapasztalat, h belerakjanak egy olajpumpát a gépbe. tény h nem bízom annyira benne mondjuk én sem, de én még keverek a benzinhez is olajat a biztonság kedvéért...
Te ezt most komolyan gondoltad???Az új a legjob??? a tied hány lóerős 15 ????Vagy te vagy az a nagy tudású aki Debrecenben azzal kábítja népet hogy 36 lovas a gépe
es nekem tokre ugyanolyan mint a castrol 2500 ft-osa
most harmadjara repsolt tettem bele de ez se rossz