Tuning majd légy oly kedves és néz meg amit be linkeltél ott van hogy csomagok abban van egy olyan hogy:
Motorosoknak:
-Egy garnitúra szabadon választható új Michelin gumi
-Ingyenes pálya használat
-Ebéd,itallal együtt
Ára:80000 Ft
Vagyis akkor ha jól veszem ki arról van szó hogy ha kifizettél 80000-et akkor mehetsz "ingyen" pályázni
Hát abban semmi kemény nincs. bocs
Csak gondoltam szóltam mert nem volt itt semmi élet ebbe a fórumban. Amúgy meg akik járnak folyton pályázni azoknak írtam főként mer talán holnap ingyen lehet pályázni.
Két lehetőség van vagy szopat valaki(hogy a Ducatitól van) vagy regisztráltál valahol ahol megadtad a tel számod és onnan mindenkinek küldtek ilyen szart. ennyi mi ezen olyan nagy talány ezt miért kell reklámozni??? HOgy hú de kemény vagy kaptál Ducatitól SMS-t és???
mas pörögtem egy vfr 400 meglepő de nem sokat vert rám pedig még yosimura rendszer is volt rajta:D
akokr fogott meg mikor 5-6 fordulatnál voltam mert akor a mocim fullad mivel nem kap elég gyújtást:D vagy mi
de mikor jezdett nyitni a power uyg 8000 után eléggé viszsahoztam...
remélem mikor kiszedik ezt a valamit jobb lesz
leszarom hogy hány liter van benne akkor se foglalkozom vele. bazzeg ez 2T mióta ki találták azóta keverékes ez a szar pumpa csak egy kényelmi megoldás hogy ne kelljen a hülye gyereknek az olajat kevergetnie a benzinhez
te nem voltál véletlen madarason is?haveromnak ugyanilyen mocija van mint neked és azt mondta beszélt egy sráccal akinek af1 sport porja van,na remélem érthető
de le írom pontosan mit írtak
pill