aszongyák nem megfelelő a 160 as henger...:/ de egy röpke apriliás kurzus után elmegyek ha nem is az eredmény számít csak meg ne rójjanak vagy ilyesmi...faszcsi kivan
Amiota végelett a körteszezonnak,egy rotty ez a topic.Kistuning kamionos felborult hormonháztartású hugán kivül nemtörténik it semmi.
Ki jön idén 125be?
Te,bully gyerek te tényleg indulni akarsz?
Te mit pattogsz állandóan ? Nem tehetek róla ha a húgom ilyen hülye. Nem én raktam fel a képet szóval ... ő neki vannak ilyen képei meg amiket a barátnőivel csinálnak ... marhára nem érdekel mit gondolsz, mivel nincs igazad. Most azt hiszed ilyennel feltudsz idegelni ?
aztat akarom kérdezni a TAPASZTALT és komoly emberkéktől h. el lehet e baszni egy kipufogó kiherélést...és lehet e gond a túl szoros illesztés ami nem megakjasztja csak...,,nem megy olyan jól tőlle" (kompresszió elvileg elég magas...)
latom tuning te nagy gondolkodo vagy, meg otthon vagy ilyen elmeleti temakban, epp ezert kene kicsit a segitseged. arrol lenne szo h egyik ismerosom kutatast vegez nemi erkolcs elleni eroszakrol, kiskoruak megrontasa, fajtalankodas ilyesmi.. aztan ugy hallottam te elegge otthon vagy a temaban, ha esetleg par sorban ossze tudnad foglalni a tapasztalataidat az nagy segitseget jelentene! elore is koszi!
ezt mi alapján számoltad ki ?
nem tudom hogy számoltad ki a fogakból ...
na és ha egy 160as szett van rajta akkor mi van ?
bizonyítsd be mi alapján számoltad ki! légyszíves
Szevasztok!
El se fogjátok hinni!
Ki tudtam számolni a végsebességét a mocinak 17/40-es és 16/39-es áttétellel is!
16/39-el 12000-es fordulaton 6-ban tud menni 164 km/h-t!
17/40-el 12000-es fordulaton 6-ban tud menni 170 km/h-t!
Na végre tudom ,mit várhatok a mocitól!
Köszi szépen mindenki segítségét!
Szevasztok!
már azt is próbáltam, de nem indult be :/ a hézag meg szerintem jó mert a dugóhoz furták a hengert.
télleg nem tudom már elképzelni se hogy mi baja lehet :S
Ki jön idén 125be?
Te,bully gyerek te tényleg indulni akarsz?
de vajon agyakorlatba, amikor van légellenállás, meg még milliónyi dolog, akkro sikerül-e
6.ba 12E----az már nemszar
nem tudom hogy számoltad ki a fogakból ...
na és ha egy 160as szett van rajta akkor mi van ?
bizonyítsd be mi alapján számoltad ki! légyszíves
El se fogjátok hinni!
Ki tudtam számolni a végsebességét a mocinak 17/40-es és 16/39-es áttétellel is!
16/39-el 12000-es fordulaton 6-ban tud menni 164 km/h-t!
17/40-el 12000-es fordulaton 6-ban tud menni 170 km/h-t!
Na végre tudom ,mit várhatok a mocitól!
Köszi szépen mindenki segítségét!
Szevasztok!
hívj!
tel.: 06308519052
email: richard.biel@freemail.hu
télleg nem tudom már elképzelni se hogy mi baja lehet :S