hány centi vagyok? hogy jön ez ide? am 153körül (és köszönöm szépen nem lehet rám börrucit találni(de azért megoldottam), kesztyüt épp sikerült, csizma vastagzoknis téma )
Milyen kesztyűt vettél?
Én tegnap akartam a gp pro-t megvenni de nem volt a méretembe, ezért gp plus-t vettem!
Hány centi vagy? én 180-van és alpinestars-ből L-es kell nekem
Leszarom, de legalább élvezem.... De amúgy csak azok tudják hogy 600-ba fogok (szeretnék) indulni, akik msn partnereim, szóval szerintem mi ismerjük egymást, szóval be lehet fejezni, mert én sose szoktam rád támadni. Amúgy meg mi van ha az utolsó vagyok? Sokszor megkell hajolni mások előtt és beismerni, hogy jobbak, ezáltal tudok majd fejlődni és egyre nagyobb és nagyobb célokat magam elé tűzni. Hogy 18 évesen, még nem fogok benne lenni a top 3-ba nem izgat, de legalább próbálkozok és nem szólok le olyanokat, akik most kezdték, hanem inkább segítek nekik amibe csak tudod. Szóval újra megmutatkozott az "igényes" emberi formád. Nah puszi
magyar bajnokság 600ba akar versenyezni? Nagy önbizalma van,főleg hogy még egy métert s ment,na nem baj majd elmúlik :) Az egy "kicsit" gyors mezőny lesz,de bemutatja majd biztos az ellenkezőjét Fukicbr.
Szüleiddel már megbeszélted?
Jólenne ha válaszolnál mert 1hónap haladék volt...és nemcsak az anyagi de a hely is kellene!
dizájn frissitésen vagyok már csak egy új csizma kell, az lehet jővőre marad! egyedül az nem alpinestars
Hol vetted a kesztyűt?
hány centi vagyok? hogy jön ez ide? am 153körül (és köszönöm szépen nem lehet rám börrucit találni(de azért megoldottam), kesztyüt épp sikerült, csizma vastagzoknis téma )
Neked mióta van rs-ed? egyszer nem láttalak még, csak a robogoddal!
Én tegnap akartam a gp pro-t megvenni de nem volt a méretembe, ezért gp plus-t vettem!
Hány centi vagy? én 180-van és alpinestars-ből L-es kell nekem
ébresztő:D
és ha jo akor holnap lemenénk érte!
Hova valósi vagy?
a fogyatékost rád mondtam...:D nem baj teljesen egyetértek ezzel a mondatoddal