nemtom, picibe azután még nem nézelödtem...hogy milyen méretek léteznek elméletben és hogy azok mekkorák a gyakorlatban... de am ki van már nézve egy..de azt még nicns magyarban, ha jol tudom, viszont relative olcso, 15körül van asszem. a nevét ne kérdezd, nem tudom, de legujabb feljesztés. és abból van pici, tuti.
az ilyenek sosem fognak eléd állni élőben, és az arcodba anyázni. Pont arra mennek, hogy anonymok maradjanak, mert túl gyökerek és gyengék ahhoz, hogy élőben bárkinek is komoly gondot okozzanak.
Tuning, mi melletted állunk, és megértem ha dühös vagy ezmiatt a pöcs miatt.
De szerintem az ilyen "hozom magammal a haveromat aki nagyon erős" dumákat hagyd rá itt a fórumon, mert az egésznek olyan viccesen hülye hatása lesz. Ráadásul a pöcsfej nem az ilyen mondatoktól fogja összeszarni magát.
Szólj bármi úton a moderátornak hogy vegye ki a hsz-t, esetleg moderálja ki a gyökérkefét.
Ha meg úgy alakul és kideríted hogy kicsoda, vidd csak magaddal az erős haverodat, de ne jelentsd be itt mert nem lesz komoly hatása, ráadásul számítani fog rá...
"tisztes kis cigany gyerek vagyok amit akarok megkapok (H) minden bulin ott a helyem" kezdhetsz gyűjteni egy koporsóra. Mivel ha megtudom h ki vagy egy kellemes beszélgetésen találkozunk. De akkor jön a rokonom is aki 5ik lett a legerősebb emberek versenyén. Sztem egy életre megjegyzed amit kapni fogsz te szőrős talpú román sutyó paraszt
ilyet...kizárásos alapon..ez a legkevésbé nagy a kezemre ez mondhatni jó. a szin is ez lesz
tuning ez a hugod te perverz allat?
http://www.csajokamotoron.hu/i...
egy homokos cigány buzi a gyerek bazd meg... arcát nem meri felvállalni a takony... undorító ha valaki idáig süllyed
De szerintem az ilyen "hozom magammal a haveromat aki nagyon erős" dumákat hagyd rá itt a fórumon, mert az egésznek olyan viccesen hülye hatása lesz. Ráadásul a pöcsfej nem az ilyen mondatoktól fogja összeszarni magát.
Szólj bármi úton a moderátornak hogy vegye ki a hsz-t, esetleg moderálja ki a gyökérkefét.
Ha meg úgy alakul és kideríted hogy kicsoda, vidd csak magaddal az erős haverodat, de ne jelentsd be itt mert nem lesz komoly hatása, ráadásul számítani fog rá...