Hi pont most néztem a maileket:D
Na annyi van vele hogy az a kis spirálrugó ami a mutatót visszahuzza az elözö gazdája eltörte:S Meg a számlap fele le van festve (ne kérdezd miért):S Amugy sárga mp/h-s...
csak szólok hogyha egyel kisebb a hátsó lánckereked akkor többet kéne mennie végre a gyárinál..
namost a gyári 160-165 szal 165öt legalább kéne mennie 39es kerékkel...
akkor kinek mihez kéne karburálni?
nekem kibaszott nagy fogaskerek voltak fent mert túráztak vele ... meg ha már meg lesz a dob akkor nyilván beállítattom hozzá. Úgy is ingyen megcsinálja a Lackó + marad a garancia
mekkora fogaskereket raktál ? én is vmeiknap felraktam a 40est de aztán levettem mert majd ha meglesz a dob azzal akarom felrakni meg bekarburáltattni normálisan
hát jó meglátogatjuk..hehe kiváncsi leszek a hungaroringes napra h. h. viseli az rs mert így kissebb hátsó fogaskerékkel 145-150 et megy 107500es fordulaton és tovább nem
Sziasztok!Szerintetek miért van az,hogy ha túráztatom egy kicsit az Rs-t (még bejáratós és 6000 fölé nem forgatom) és utána egyszerűen nem megy vissza az alapjáratra a furdulatszám,hanem 4000-nél megáll ,mintha ennyi lenne az alapjárat!És menet közben is ugyanezt csinálja,ilyenkor álló helyzetben kiszoktam engedni egy kicsit a kuplungot és akkor lemegy normális alapjáratra,hogy ne pörögjön fölöslegesen!A szalonban azt mondták,hogy ez normális,de szerintem meg nem!Szerintem nincs jó beállítva a karbi,vagy nem tudom!Ugyanezt csinálta hidegebb időben is,meg múltkor 15 fokban is!Szerintetek mi itt a probléma?
Na annyi van vele hogy az a kis spirálrugó ami a mutatót visszahuzza az elözö gazdája eltörte:S Meg a számlap fele le van festve (ne kérdezd miért):S Amugy sárga mp/h-s...
Eladó! Képek adatlapon...
namost a gyári 160-165 szal 165öt legalább kéne mennie 39es kerékkel...
akkor kinek mihez kéne karburálni?
stra3@freemail.hu
vegyél fel!
csak érettségi előtt legyen
aztán ha úgy alakul áprilisban az euro ringen is csapathatunk. úgy is itt van a szomszédba
már tele a ..... MOTOROZNÉK
mikor lesz az aprilia nyílt nap ? valaki megtudná mondani ?
esetleg márciusban nem lesz valami pályamotorozás a Ringen ?