Plusz olajat a tankba először is.
1600kmt járasd. Az első 1000kmen ne nagyon forgasd 5-6ezer fölé. Kerüld az utassal való motorozást, és a hegynek felfelé haladást. Próbálj változatosan közlekedni vele.
Sziasztok!
Az olasz vasam megragadt és sajna fúrni kellett!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy szerintetek hogy lenne jó bejáratni? Kösz a véleményeket!
nem mondtamd h. kiaksztja hanem ponnt amiatt kell beszabájoznia nah mindeggy . mi ? nem küldte el fater? bazdmeg biztos kidobta az a seggfej ,,szerelő"
mondom körülbelül te szar... te tudod mebnnyit pörög padlógázon a camry a fokozatmentes váltóval? idióta ...nah akkor pofázzál seggfej mert még én sem tudom...és nemhogy örülnél h. elküldtem neked amegakadt hengert
Szia. Az aztán pörög 11-ezret... Legalább tudnád. 8700-9000 ezernél tilt le az elektronika. De ha nem hiszel nekem, kimegyek és szivesen lefényképezem neked. Amúgy azért szokott meghalni a wankel motor, mert sok gyökér megveszi hogy húú de jó wankel motor és elfelejtik, hogy ez a motor eszi a motorolajat és kb 1000-2000km-er 1 liter olaj. Nah és ebből szokott pár besülés lenni.
1600kmt járasd. Az első 1000kmen ne nagyon forgasd 5-6ezer fölé. Kerüld az utassal való motorozást, és a hegynek felfelé haladást. Próbálj változatosan közlekedni vele.