szarrá leszel ütve te nyomorék nem tudom ki vagy de ha a képet nem tüntetted el rendőrségi ügy lesz belőle viccen kívül ! veheted fenyegetésnek is te rohadt cigány
Deformálodást nem vettem észre,nem tökéletes az biztos festés kéne neki meg itt van rajt kis hiba..de repedés vagy egyéb monyák nincs rajt,a susmán tesvérek azt nem szoktak...
A futurában nekem is nagy hely volt.. Még a vastag lezáró is befért a faridomba!
Amúgy RSen is szállítottam már csomó mindent, a tükörre szoktam a teszkós szatyrot akasztani : D
Tuning koma, keresd már meg a csomagtartót az új RSben, mert én sehogysem találom :)
A szerszámkészletnek van gyári hely, de az pont befér, nekem meg fontosabb a szerszámkészlet mint az eü csomag :D
De lehet veszek eü csomagot, hívok egy úthengeres havert, átmegy rajta, és talán be is fér az ülés alá :d
Amúgy RSen is szállítottam már csomó mindent, a tükörre szoktam a teszkós szatyrot akasztani : D
A szerszámkészletnek van gyári hely, de az pont befér, nekem meg fontosabb a szerszámkészlet mint az eü csomag :D
De lehet veszek eü csomagot, hívok egy úthengeres havert, átmegy rajta, és talán be is fér az ülés alá :d