ohh még nincs vége a szezonnak, én azt hallottam h szeptember közepén is lesz 30fok már amennyire ezeknek hinni lehet... kibaszott szél befejezhetné már a fújást itt mert mennék motorozni
végülis mekkora 5let :O most esett le h mijen jol mutatna nálunk is :) de most bövitjuk a garázst mert nem ferunk el de lassan készen is vagyunk ugyhogy sajnos kint lesz.
persze h szeretem, néha a faszkivan vele, dehát ezért szereti meg az ember... nekem tetszik h 7végénte mosogoatni kell, meg állandóan szétbontani, h már megint mi szakadt le belőle semmi kedvem h most aztán valami elfagyjon benne. meg tök jó érzés h látom
jó hát most is állandóan fel akarják szabdalni de kezdenek lassan megnyugodni, h vége a szezonnak és megy a garázsba... mármint csak hiszik, h a garázsba, elég nagy a nappali, úgyh oda fog menni. a garázsban fázna....
nálam meg úgy volt hogy robogóm lesz és nem is néztem ezeket az 50es speedeket azon egyszerű okból hogy nem tudtam hogy léteznek ilyenek aztán tavaly megláttam a neten.(a robogóba belementek volna)aztán faternal tetszett örült is hogy nem robogót veszek anyumat meg meggyőzte ugyanis a legsúlyosabb esése robogóval volt szal nem kötik őt a robihoz nagy pozitív érzelmek mióta viszont megvan a jogsim folyton azt hallgatom hogy...ott negyven volt...te ott nem mehetsz 80nal ,nekem szabad
én későn érő vagyok és csak 1,5 éve kezdtem ezt az egészet, amikor először rácsodálkoztam, h miyen jó is ez nem volt 50-es... jogsi volt... aztán utána néha kölcsön 250 es cbf... de nagyon nem jött be az a gép. aztán most rögtön ah kisütött a nap jött az rs.