Szerintem néz bele az e havi superbike magazinba, találni fox egy ismerős motort,és ridret.
Hogy ne kelljen találgatni nagyon, a gép "nagyon egyben van"
Jaja, motorral csak kikanyarodtam balra el az autók mellett és el a Hódtóba. Amúgy annyira bírom, van hogy "U"nterspar felől mennek folyamatosan, addig meg akik a tecsó felől jönnek ott állnak a Lidl bejáratánál.
-_-' Borzalmas hogy mikre képesek az emberek vagyis éppen mikre nem... Elég ha levenné a lábát a gázról a másik már be is tudna menni a körforgalomba...
Én mostanság néha bal kanyarba bal láb le (láblerakás nagyon ritkán), hátsó kerék blokkol, kanyar bevesz. :D De döntögetni jobb, csak a hátsó gumim full simára van kopva és ha már csereérett akkor gyilkoljam is le.
Áhh nemsemmi forgalom volt, de ma is.
Kurvajót mociztam ma ismét, 5fok van ideális motorozós idő ;) Nagyon megy a gép ebben a hidegben :) Sikerült is driftelnem vele egy hangyányit, ami nálam elég nagy szó :)
RS
hellosztok! lenne egy elég gyökér kérdésem de télleg nem vagyok tisztában a dolgokkal. Elmagyarázná vki hogy a gyujtotrafó az egyben az elektronikát is tartalmazza vagy külön van? én abban a tudatban éltem eddig hogy az a motor hátuljában van a trafó pedig az a kis kék szarság amiből kijön a gyertyához tartó gyújtókábel. vki irja már le hogy hogy is van ez pontosan
Délutáni óránknak ahogy vége volt, mentünk át a Penny parkolóba o.társakkal, mert ott álltunk meg és amikor mentünk át a kocsik közt az úton, ti pont előztétek a kocsisort a Kossuth előtt.
Én úgy vagyok vele hogy a motor arra van hogy használjam, ha sportmotor akkor is. Leszarom ha megázok vagy saras lesz, max lemosom. És ha erre visz az út, akkor ez van
ja amúgy láncot/csapágyat/stb nem ért a sár, azért bizonyos határokat betartok
"Civilbe nem ismerkedünk?"
ezt nem vágom mire mondod. Találkoztunk ma tudtomon kívül vagy mi a szösz? :D
Ha épp a garázsomnál dekkolok másodmagammal és arrajársz, nagyon szívesen dumálok veled, meg amúgyis
Hogy ne kelljen találgatni nagyon, a gép "nagyon egyben van"
-_-' Borzalmas hogy mikre képesek az emberek vagyis éppen mikre nem... Elég ha levenné a lábát a gázról a másik már be is tudna menni a körforgalomba...
Motorral szerencsére ott megy el az ember ahol akar :)
Kurvajót mociztam ma ismét, 5fok van ideális motorozós idő ;) Nagyon megy a gép ebben a hidegben :) Sikerült is driftelnem vele egy hangyányit, ami nálam elég nagy szó :)
RS
Én úgy vagyok vele hogy a motor arra van hogy használjam, ha sportmotor akkor is. Leszarom ha megázok vagy saras lesz, max lemosom. És ha erre visz az út, akkor ez van
ja amúgy láncot/csapágyat/stb nem ért a sár, azért bizonyos határokat betartok
ezt nem vágom mire mondod. Találkoztunk ma tudtomon kívül vagy mi a szösz? :D
Ha épp a garázsomnál dekkolok másodmagammal és arrajársz, nagyon szívesen dumálok veled, meg amúgyis
ára12000ft!
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gma
il.com
jó! akkor szép álmokat! álmodj a fütyidre meztelen lányokat!