Íííí sorry hogy nem írtam... Mindenesetre érdekes volt mikor bementem az üzletbe. Kérdem Agip Racing 2T van-e? Mondja az most nincs, erre végigsorol egy rakás Agip olajat ami van neki. Speed 2T-nél megáll hogy ez nagy fordulatszámmú motorokba való, mint a Racing. Aztán azt hittem behalok: Agip City Hi-Tec ő ezt ajánlja, mert ez olcsóbb 500-al meg Talma is ezt használja a motorjába. Szóval érdekes egy üzlet az eladóval együtt... Speed 2T 2950 bár ez gondolom ne újdonság, de hogy nyár elején 2800-ért láttam Racing-et arra meg mernék esküdni...!
cső! én nagyon filózok rajta.
az a baj h csak a felső pálya lesz nyitva és 4000ft, utazással már 7 majdnem donovaly ár.
ugyh lehet várok kicsit jövő hétvége ugyis daki meg minden hétvégére már befizettem egy csuszást
lesz nálad lapát, építesz ugratót?:D
Egy hete ott voltál nyiregyházán a teremcrosson?
múltkor is rád írtam ,hogy mi van az olajjal?
ha valami választ kapnék annak már örülnék végre
az a baj h csak a felső pálya lesz nyitva és 4000ft, utazással már 7 majdnem donovaly ár.
ugyh lehet várok kicsit jövő hétvége ugyis daki meg minden hétvégére már befizettem egy csuszást
lesz nálad lapát, építesz ugratót?:D
szerdán pedig kresz vizsga meg egyéb szarságok : /
Holnap nem jön valaki Mátraszentistvánra síelni vagy snowboardozni? Zöld burton snowboardom lesz, ha jönne valaki