ha annyira nagy gond a könyvelés nyugodtan a nevemre írathatod kapsz tőlem ajándékba akkor egy RS125öst. 2000es kiadásút és akkor megmarad az RS iránti vonzódásod is
A Shell Advance VSX 2T-ről valakinek van valami véleménye?
Én már 6000 Km-e azt tankolok a mociba, és nincs tőle semmi baja!
És nagyon minimálisan füstöl csak tőle!
Apropó, akár már MOST ELVIHETŐ A MOTOROM! 2006os, 1 tulaj vagyok, 17500km. Folyamatosan szervizelt, makulátlan szalon állapot. Henger, dugó, tűgörgő 6000kmt futottak. Új DID O-gyűrűs lánc + lánckerék 3500kmt futott. Új power elektronika, arrow rendszer bekarburálva. Végseb alattam 165 km/h, költségmentes állapotban, hitel és tehermentesen eladó! 16e kmnél volt nagyszervíz! Megbízható. Extrákat adok hozzá, pár dolog alkuképes. Az ára: 899E HUF, ami a gyári rendszerrel értendő. Arrowwal +40e. Az ár alkuképes esetleg. AKCIÓ, fórumos haveroknak 15e ft engedmény!
pedig fasza kis supermonok lehetnének
na elteszem magam holnapra
csá csá
A következő? Jó kérdés, remélem lesz következő, itthon nem éppen örülnek.. :) Remélem valami 600as sport. 98-2000körüli
OMV Bixxol?
amúgy télleg úgy volt hogy tavasszal adod el ... és mi lesz a következő motor ?
Én már 6000 Km-e azt tankolok a mociba, és nincs tőle semmi baja!
És nagyon minimálisan füstöl csak tőle!
Tel: 70/6199777
mail: tyt@vnet.hu
egyébként nagyobbra váltás miatt adom el
Apropó, akár már MOST ELVIHETŐ A MOTOROM! 2006os, 1 tulaj vagyok, 17500km. Folyamatosan szervizelt, makulátlan szalon állapot. Henger, dugó, tűgörgő 6000kmt futottak. Új DID O-gyűrűs lánc + lánckerék 3500kmt futott. Új power elektronika, arrow rendszer bekarburálva. Végseb alattam 165 km/h, költségmentes állapotban, hitel és tehermentesen eladó! 16e kmnél volt nagyszervíz! Megbízható. Extrákat adok hozzá, pár dolog alkuképes. Az ára: 899E HUF, ami a gyári rendszerrel értendő. Arrowwal +40e. Az ár alkuképes esetleg. AKCIÓ, fórumos haveroknak 15e ft engedmény!