Sajna én sem vagyok mindenható,(milyen meglepő:) és megtudtam, hogy a stilé olaj, valami egészen hazsnálható cucc átcimkézve....
Amit én gondoltam, hogy más anyagok, más üzemi körülnmányek, arról kiderült, hogy nem igaz teljesen.
Ezzel együtt, én a simsonomba sem tennék fűrészgép olajat.
Hogy miért?
Mert nem hiszek sem a mesékben, sem a csodákban, vannak elérhető áru, jó olajok, a teljesítményszintet kell nézni, meg a meleg viszkozitást, nem a márkát. A nagy márkák olajai megbízhatóak.
annyira nem lehet rossz a stihl olaj, full szintetikus tudtommal. Ráadásul utánakérdeztem, és valamennyivel olcsóbban jön ki mint a rendes motul olaj. Azért én minden esetre maradok a motorba való olajoknál, de nem hiszem hogy a stihl olaj ártana neki! Biztos ami biztos, rakj bele olyat amilyen kell.
már bocs ..(én sem önteném bele az rsbe de majd utánnanézek) szerinted egy stilfűrésznek nem nagyobb véfelem kell? mert az ugye többet forog az rsnél + AZT NEM melegítik...mint az rst hát nemtudom utánna kéne nézni lehet jobb mint a castrol : de ne önsdd bele!
sziasztok! a motoromba motul710-es olaj van de nincs sok bene halványan világit al oil jelzés nagyobb fordulaton! azzal menyit megyek el? de van itthon stihl motorolaj amit az üzemanyagba rakok öntehtek a motoroljahoz v nemkéne? köszi szépen fontos lenne!
ez csak egy nagyképü duma volt, és bocsánatot kérek az ismerőseitől és tőlle is ő volt a leghosszabb kapcsolatom és a legjobb is ,3 hét rulz, nagyon kedves és aranyos csaj...
Amit én gondoltam, hogy más anyagok, más üzemi körülnmányek, arról kiderült, hogy nem igaz teljesen.
Ezzel együtt, én a simsonomba sem tennék fűrészgép olajat.
Hogy miért?
Mert nem hiszek sem a mesékben, sem a csodákban, vannak elérhető áru, jó olajok, a teljesítményszintet kell nézni, meg a meleg viszkozitást, nem a márkát. A nagy márkák olajai megbízhatóak.
Régebbe mintha Mzoli mondta volna hogy mi a bibi a stihl olajjal .
az komoly .
Mi újság Tyt?