hali. az rs125 jól használható utcára is vagy feltétlen pályára szokták venni?
Kiszámoltam, hogy ha veszek 6-700.000 Ft-ért 1et az jobban megéri a nagyobb fogyasztásával együtt is, mint a Yamaha R125-e. Kár hogy ilyen drága a yamaha
en akk vtam ideges mikor tavaly nyaron megalltam tesco parkoloba h bemenjek vmi hideg uditoert,mire kimentem meg vki kulccsal v szeggel nemtom belehuzott egy trapez reszt a jobb oldali idomomba,az ilyen az anyukajat teherbe rakhatná...
értem énis azér kösz srácok, már 1 kicsit megnyugodtam ahhozképest, hogy majdnem szétvertem a kapunkat... muterék se haragudtak(nagyon) aztán majd lesz vele valami, legfeljebb gyűjtögetek :P
Jóóó, csak érted, most igaz, hogy látszik, meg törött, de hát egyszerűen több a javítás mint maga a kár. Ez így hülyén hangzik, de egyszerűen nem éri meg megjavíttatni. A már említett okok miatt: egész idpm festése, matricák, rohangálás, munka stb. stb. (Ha full roncs lenne az az idom, ugyanannyi lenne a javíttatása mint az a kis repedés -kivéve az olcsó műanyaghegesztés)
nekem is javítani kellett volna az idomot csak azabaj hogy újrakell fényezni az idomot így minden matrica festés eltűnik és csak egyszínű lesz hiába csak 1-2 cm a javítandó felület
(yamaha 2literes fogyasztás, aprilia meg tudtommal 5-6körül)
naggyából így számoltam :)
Kiszámoltam, hogy ha veszek 6-700.000 Ft-ért 1et az jobban megéri a nagyobb fogyasztásával együtt is, mint a Yamaha R125-e. Kár hogy ilyen drága a yamaha
2centi= sok szenvedés
Kisújszálláson van 1 ismerősöm aki ilyeneket csinál
nekem most a a szarrátört robogót csinálja