és kitérdekel? írhatna.. csak szeretném lelombozni a nagy szád hogy Lóry így meg úgy...
nos én beraktam a képet a gumiról...
viszont arra még nem válaszoltál miértis nem kaptam egy rohadt köszönömöt SEM a tesztért? azthiszem ha valaki fáradozik vele hogy az oldalnak aminek a szerkesztője vagy (elvileg..) benyújtson egy viszonylag hosszú tesztet (megjegyzem eddig csak pozitív visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatban, és sokan buzdítanak a további írásra), akkor miértis nem lehet megköszönni?
RSem gumma.
1,2 centis lemérve a majrécsík. de ittvan róla kép.
nemhiszen hogy utcán el lehet teljesen tüntetni... arról nem is beszélve hogy itt az alföldön 1 normális kanyar sincs.
hát ott nem kapod meg azt az adrenalint mint mikor bemész egy kanyarba és már azzon múlik hogy megúszod vagy nyalsz egyet. Eddig még ezzel nem estem csak simoval de azzal nagyon nagyot.és az is réten volt
az biztos hogy élvezet. csak mikor nyárron dolgoztál és láttod hogy hogy a pénzed az kicsit szomorúvá tud tenni engem. Amúgy most kitaláltam egy suli mellett pénzkeresési lehetőséget.
Ha meg egyszer ilyen motorod van akkor csak nem 3000-es fordulaton jársz vele mert ott nem él , ezeket pörgetni kell akkor mennek , ennek a hátránya hogy akkor eszik is , de nem az a lényeg hanem az élvezet!
nos én beraktam a képet a gumiról...
viszont arra még nem válaszoltál miértis nem kaptam egy rohadt köszönömöt SEM a tesztért? azthiszem ha valaki fáradozik vele hogy az oldalnak aminek a szerkesztője vagy (elvileg..) benyújtson egy viszonylag hosszú tesztet (megjegyzem eddig csak pozitív visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatban, és sokan buzdítanak a további írásra), akkor miértis nem lehet megköszönni?