tényleg vmit nyomkodni kellett a kijelzőn, asszem az L-t h villogjon vmi aztán el tod indítani. Ez mind nagyon szép de hogy a rákba kell nullázni azt mondja meg vki
Mert nem úgy indul h csak megnyomod és elindul... előtte még valamit buzizni kell én sem emléxem pontosan de mintha ugy lenne h ugye átállítod h a köridőt jelezze, és valameiyk gombot megnyomod ott mellette, mire elkekzd az L betü villogni... na és akkor van az, hogy ha megnyomod az inditógombot akkor elindul. ha pedig vége a körnek megint megnyomod, és rögtön méri a következőt...
na itt egy kép róla
szentem alapjáratom alacson volt és lefuladt néha aztán még izzó kipuf gyujtotta be a benzint ami nem égett el és begyulladt..
ja és a köridő mérésről enkem egy gobal sem indul azzal amelykel váltok ha hossza nyomom sem indul... ja ahol mondtad ott a duda van:D alatta a kis gombal még azt a rohadt órát sem tom beállítani:D
mi holnap megyünk délelőtt.. két RS. jó választás a csere:) mond meg a CBR-eseknek is, h próbálják csak ki:) na végre valaki fordítva viszont még nem volt ilyen... kivéve egy madarat aki odaadta a mitoját egy hüye zxr250-re... azt a lámert
itt van az aki tegnap ment óbudán,Aranyvölgyi úton(ami a bécsiről lekanyarodik),kék-piros, új rs-sel? szentem 50es volt,mert fos hangja volt,de aztán lehet hogy 25ös
Kb de nem úgy izzik az egész hanem a belseje kb és meg mindig nem módub meg senki hogy a lehet a stoppert elindítani. A többi rs en fénykürt de itt nem az
Lehet hülyeséget kérdezek de az természetes ha hosszabb táv után a kipufogó az rs emen izzik és alapjáraton néha lángot dob? Ez a rohadt elektronika miatt van vagy mi a franc.
Most járok aprillia rs suliba a h.ringre...és..geci jó ez a motor..életem 2. pályán töltött körébe már letettem a térdem..hatalmas érzés..motorcsere lesz.
Jár vki közületek pályázni?
Az SP kategóriában nemlehet annyit módosítani a futóművön. Ott a blokkra a fengerre a gyújtásra egyszóval a teljesítményre mennek rá mivel a futómű már gyárilag is nagyon jó Ime pár RS125SP
szentem alapjáratom alacson volt és lefuladt néha aztán még izzó kipuf gyujtotta be a benzint ami nem égett el és begyulladt..
ja és a köridő mérésről enkem egy gobal sem indul azzal amelykel váltok ha hossza nyomom sem indul... ja ahol mondtad ott a duda van:D alatta a kis gombal még azt a rohadt órát sem tom beállítani:D
50/75-ös Aprilia Futurába milyen gyertya való? NGK B9ES vagy NGK B10EG ?
Jár vki közületek pályázni?
Rs nemtudjátok véletlenünl mennyi egy hajtokar?ill hol érdemes venni?
Elöre is köszi